TDA2003 Auto audio pastiprinātāji

R

rosmawati

Guest
Hi, man vajag uzdot jautājumu par auto audio pastiprinātāju. Patiesībā es gribu savienot audio pastiprinātāju, lai tas varētu pastiprināt jebkuru signālu no manas GSM moduli, kas 8 Ohm pretestība, un ko es darīju bija savienot atšķirīgo pozīciju LOUD1 un LOUD2 ar ieejas no pastiprinātāja. Kā LOUD1 lai bez apgriežot un LOUD2 pie apgriežot ievade Nekas iznāca izņemot šiem kairinošs troksnis, kad savienots ar GSM moduli. Pastiprinātājs modulis pastiprina labu skaņu, kad es savienots to mp3 atskaņotāju. Vai es izvēlos nepareizo amp IC? Kāds lūdzu man palīdzēt. :-(

Sveiki, Man vajag uzdot jautājumu par auto audio amplifier.Actually vēlos pieslēgt audio pastiprinātāju, lai tas varētu pastiprināt jebkuru signālu no manas GSM moduli, kas 8 Ohm pretestība, un ko es darīju bija savienot diferenciālis līnija LOUD1 un LOUD2 pie ieejas pastiprinātāja. Kā LOUD1 lai bez apgriežot un LOUD2 lai apgriežot ievadi. Nekas iznāca izņemot šiem kairinošs troksnis, kad savienots ar GSM moduli. Pastiprinātājs modulis pastiprina labu skaņu, kad es savienots to mp3 player.Did es izvēlos nepareizo amp IC? Kāds lūdzu man palīdzēt. :-(
Paskaties datu lapas par ierīces šeit http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/SGSThomsonMicroelectronics/mXutuqt.pdf Youl'll atrast pieteikums ķēde, kur 1 Pin ir ieguldījums pin, ja skaņas ir jābaro. Similarely atrast, kas tapa moduļa (Loud1 vai Loud2) ir saistīts ar zemi (negetive). Pievienojiet šo pin uz negetive no pastiprinātāja bet otrs ir tiešraidē pin ar audio, kas var būt saistīts ar audio pin no pastiprinātāja. Bet protams, ja GSM communictaes, jums būs traucējumus audio pastiprinātājus Tad risinājums. ir aizsargāt audio pastiprinātāju, vai to atdala no GSM modulis ar pasargāts vadu.

Pranam77 hi, Paldies par jūsu atbildi. Es mēģināju pieslēgt pastiprinātāju ieejas pin uz vienoto beidzās izejas GSM moduli. Šis ap I laiks notverti balss signālu, bet tas bija kindda sajauciet ar troksni. Vai jums ir ideja, kā samazināt troksni? Vēl viena lieta, tas ir normāli, ja 1.14V DC pie 1 pin pastiprinātāju pin pēc AC atdales kondensators C1?

I dont domāju, ka jūs atradīsiet jebkurš spriegums pie ieejas, bet vienkārši apmeklējiet šo saiti. hobby-hour.com/electronics/tda2003-power-audio.php /

Kabiru, es sekoja saiti u man iedeva, bet informācija ir pārāk vispārīga.

Hi, jūs varat augšupielādēt circute diagramma Jūs izmantojat [COLOR = "Silver"]? [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 08:42 ---------- iepriekšējā sūtījums bija pie 08:41 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Čau, Jūs varat augšupielādēt circute diagramma jūs izmantojat? ir daudz pastiprinātājs circute diagramma jūs varat izmantot jūsu stereo .

Diemžēl jūs aprunāt vienkārši izmantot mikroshēmu pati, ko esi mēģinājis izklausās esat pievienojis ierīci uz augšu bez atgriezeniskās saites, tāpēc ļoti liela peļņa pastiprinātājs radīs rada troksni. Jums būs būvēt mazliet ķēdes, ieskaitot atgriezenisko saiti un bootstrapping. Ir apskatīt šajā ķēdē, to minimāli amp, tad 2 kondensatoriem augšpusē zīmējuma atrodas ļoti tuvu līdz mikroshēmu, un ir domāti, lai apturētu svārstības un citas nasties, šī shēma būtu jāstrādā labi. RX ir 39 omi, un CX ir 33nF.
TDA2003.GIF

Kabiru, es izmantot zem atsauces shēma. Dr Pepper, Ko darīt, ja es izmantoju atšķirīgu vērtību Rx un CX? Un vēl viens, es vēl paņēma 1.14V DC pie 1 pin? Bija tas, ka normāls stāvoklis?

Iepriekš ķēde strādās labi, ka vērtības ir nedaudz atšķirīgs un skaņa var būt nedaudz atšķirīgs, bet tas būs darbs. Dc vērtība jums ir pie 1 pin ir iespējams tikai iekšējo slīpo par ieguldījumu uz mikroshēmu, tās iespējamām ka c1 tek jūs varētu nomainīt, ja tas satrauc jūs, bet tā, iespējams naudas sods. Jums pateikt jums troksni, un atkārtoti lasīt jūsu op es redzu savu savienots uz "tālruni, mēģiniet iegūt pāris supresorgēnā torroids apmēram collu diametrā un wrap pilnvaras un audio ieeja ved pāris pagriezienus apaļas katrs dzēst jebkuru rf no nokļūst jūsu ķēdē.

Jā, pie PIN1 spriegums var būt iekšējs nobīdes uz ieejas un tai nav nekādas ietekmes uz funkciju pastiprinātāja circute ir ok, lai jūs varētu apstiprināt to vienkārši savienot Nolaižamo rezistoru pie ieejas un veikt nolasījumus vēlreiz. troksnis jūs saņemat jūsu produkcijas ir saistīta ar troksni no jūsu puses, kas var mainīt vērtību C1 ar lielāku vērtību, un redzēt sekas [COLOR = "Silver"]. [SIZE = 1] ------ ---- Post pievieno 09:28 ---------- Iepriekšējais amats bija 09:22 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Jā, spriegums PIN1 var būt iekšējs nobīdes no ieejas, un tai nav nekādas ietekmes uz funkciju pastiprinātāja circute ir ok, lai jūs varētu apstiprināt to vienkārši savienot Nolaižamo rezistoru pie ieejas un veikt lasījumus again.the troksni jūs saņemat Jūsu produkcijas ir saistīta ar troksni no jūsu roku, jūs varat mainīja vērtību C1 ar lielāku vērtību un 0.1UF, lai zemes un redzēt sekas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back