TD7294 ar maiņstrāvas vibratoru

A

anoopsharma007

Guest
hii visi im strādā pie projekta, kas man ir, lai kontrolētu vibrācijas ar līdzstrāvas signālu (PWM), nevis 50Hz ac. im, izmantojot maiņstrāvas vibratoru. im, izmantojot TDA7294 pastiprinātājs vadīt ac vibratoru un ieejas im izmantojot 50Hz PWM. Problēma ir tā, ka es gribu 50V maksimālā izejas vibratoru ... manas šaubas ir 1. ir TDA7294 ir pareizā izvēle. 2. tas nepieciešams, lai sniegtu + ve un-ve izejas, piemēram ac. (bcoz pwm ir tikai + ve). 3. Man ir conected katlā pie atgriezenisko saiti, lai kontrolētu output.is tas ir ok?

Joprojām trūkst svarīgu informāciju par šo projektu. Kādi ir nepieciešamie jaudas parametri AC vibratora? Kāpēc neizmanto jaudas MOSFET tranzistors kontrolē PWM signālu?

Es esmu kas darbojas šo vibratoru uz 50V AC ar 3A strāva .. es nevaru kontrolēt vibrācijas, izmantojot PWM. Es gribu, lai kontrolētu to ar sprieguma izmaiņām, ti, nodrošinot mainīgu izejas sprieguma (50V 50Hz vai 30V 50 Hz uc). thats kāpēc im izmantojot audio pastiprinātāju.

hii visi im strādā pie projekta, kas man ir, lai kontrolētu vibrācijas ar līdzstrāvas signālu (PWM), nevis 50Hz ac. im, izmantojot maiņstrāvas vibratoru. im, izmantojot TDA7294 pastiprinātājs vadīt ac vibratoru un ieejas im izmantojot 50Hz PWM. Problēma ir tā, ka es gribu 50V maksimālā izejas vibratoru ... manas šaubas ir 1. ir TDA7294 ir pareizā izvēle. 2. tas nepieciešams, lai sniegtu + ve un-ve izejas, piemēram ac. (bcoz pwm ir tikai + ve). 3. Man ir conected katlā pie atgriezenisko saiti, lai kontrolētu output.is tas ir ok?
Jums vajadzētu pievienot pilnīgu taisngrieža tilta panta 4 diodes), uz atgriezenisko signālu kontrolē pilnā singnal posma + V posms un-V fāze, protams ja jūs izmantojat tikai vienu diodi, lai taisngriezi atsauces reakciju, kas nozīmētu, jūs kontrolēt tikai viens no pilna signāla fāzi, bet nākamais posms būs ļoti augsts vai ļoti zems, un ķēde būs ļoti aptuvena.

[PIEVIENOJIET Recueil 74696 [/PIEVIENOJIET] tas ir mans circuit .. tagad lūdzu korekcijas .. šī shēma darbojas, bet im nesaņemu pienācīgu vibrācijas kā man bija panākt ar ac ....

[PIEVIENOJIET Recueil 74696 [/PIEVIENOJIET] tas ir mans circuit .. tagad lūdzu korekcijas .. šī shēma darbojas, bet im nesaņemu pienācīgu vibrācijas kā man bija panākt ar AC ....
Protams, jūs nevarat iegūt pareizu vibrācijas, piemēram, AC! izraisīt AC ir tīra sinusa vilni, bet PWM ir tikai kvadrātveida vilnis modificējot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back