taupīšanas simulācijas vilnim ir Cadence

F

freewing

Guest
In Cadence, es aizvērt Analog Design Vide logu un nākamajā reizē, kad es atvērt to vēlreiz, es neredzu simulācijas vilnim atkal pat simulācijas dati joprojām ir tur.Vai ir kāds risinājums, lai saglabātu simulācijas vilnim?Paldies.

Nē, ir palaist simulācija vēlreiz.Es zinu, tas ir alittle garlaicīgs vai problēmu, bet sedz ar to.

Jūs varat momentuzņēmums vai ekrāna uztveršanas jūsu viļņu forma, kas katrs dara, jo īpaši ziņojumus vai slaidiem.

Tas tiešām sucks.Man drukāt viļņu forma.Bet dažreiz es varētu vēlēties apskatīt vilnim vēlreiz.Es nedomāju, ka tas ir tehniski grūti sasniegt šo Cadence.Kāpēc viņi pievienot šo funkciju?

Pēc darbības ur simulācijas un uzzīmējot ur rezultātus, no Analog Design Vide izvēlēties saglabāt valsts (ar ur viļņiem logā), un ir dažas izvēles rūtiņas, kas ļaus u ietaupīt strāvas viļņiem.

Ja jūs saglabāt valsts var atvērt "Rezultāts Browser", lai redzētu rezultātus.

šī metode ir diezgan noderīgs, un es domāju, ka tas ietaupīs mūsu lolot laiku espercially par laikietilpīga pārejošas simulācija

Rezultātu-> saglabātu visu
rezultātus-> ietaupāt
rezultātus-> izvēlieties
palīdzēs
vai arī jūs pievienot jaunu produkcijas rezultāti-> setup
ieejas vārds un amats

Parasti, mēs izmantojam "rezultātu pārlūku", lai pārbaudītu saglabāto rezultātu

Izvēlieties izvēlni "Rezultāti / Izvēlieties ...", un izvēloties rezultātu direktorijā, tad jūs varat gabals vilnim.

var būt jūs varat lietot ekrāna momentuzņēmums, izmantojot hardcopy opcija pieejama izvēlni (vilnim logā)
pārliecinieties, ka Jums ir. cdsplotinit failu savā mājas direktorijā

Izmantojiet izvēlnes: [rezultāts - izņemot ...], kas ADE.Tā vajadzētu strādāt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back