tas nemainīga sprieguma references darbu pareizi?

Y

yikwon

Guest
Man vajag spriegumu atsauci (1.5V).Tātad, es paredzētas atsauces shēma.
(* skatīt pievienoto failu)

Es domāju, ka šī shēma ir pareiza darbība vai nav.jo vdsat ir aptuveni 55mV bet (Vgs-vth) is-50mV tāpēc es domāju, ka šī Transistor ir TRIODE reģionā.Tādēļ manā opnion, šis ķēdes nestrādā.Kā jūs domājat par šo?

(* mēs varam izmantot tikai Pašreizējais 50nA.)

pls.anwser me.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

ja | VDS |> | Vdsat |, un (Vgs-Vth) <0 (attiecībā uz PVO), tranzistors ir darbs piesātinājuma reģionā.Jūs varat redzēt, ja Vds ir mazāks nekā 55mV

Ko precizitāte ir nepieciešams?Ir 3 pin regulatoriem pieejams no Microchip, ka ir 1v5 1% pielaide.Jūs varētu izmantot arī TLV431 (zemsprieguma versija programmējamas Zener) ar plānošanu rezistori.

Kā jūs varat pierādīt, ka vo ir konstanta sprieguma?
Ir daudz regulators ir mācību grāmata, tāpat kā David Johns un Paul R. Gray.

dodoro wrote:

ja | VDS |> | Vdsat |, un (Vgs-Vth) <0 (attiecībā uz PVO), tranzistors ir darbs piesātinājuma reģionā.
Jūs varat redzēt, ja Vds ir mazāks nekā 55mV

yikwon

BTW, kā es varu backnote OP datus, piemēram, Vth, Vdsat, tāpat kā norādīts uz augšu attēlu?

Vai šī jaunā iezīme Cadence kas nepieciešamas citas licence?Pievienots pēc 7 minūtēm:parasti, kad Vgs <Vth, tas ir vājš inversija jomā, faktiski subthreshold tagad.Tas joprojām darbojas.

Ja jūs strāva ir tikai 50nA, kas ir vienīgā joma, ierīce var strādāt

Es domāju, ka visi tranzistori ir pārslogoti.Vienkārši pārbaudīt ur jautājumu.Vdsat = Vgs-Vth.Vds jābūt lielākai Vdsat lai saglabātu tranzistora ir pārslogoti.Šeit visi tranzistori ir Vds pārsniedz Vdsat.tāpēc visi ir pārslogoti.

waxtomato wrote:

yikwonBTW, kā es varu backnote OP datus, piemēram, Vth, Vdsat, tāpat kā norādīts uz augšu attēlu?Vai šī jaunā iezīme Cadence kas nepieciešamas citas licence?
Pievienots pēc 7 minūtēm:
parasti, kad Vgs <Vth, tas ir vājš inversija jomā, faktiski subthreshold tagad.
Tas joprojām darbojas.Ja jūs strāva ir tikai 50nA, kas ir vienīgā joma, ierīce var strādāt

Tie zemsliekšņiem reģionā, jo strāva ir tik maza, cik 28nA.

Vai jūs varat man pastāstīt, kā šī shēma darbojas?Un kā izejas spriegums ir nemainīgs?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back