tas ir labs

M

mr_byte31

Guest
hi katru ķermeņa Esmu jauns skolēns ar mikrokontrolleru i iemācījušies izmantot 16f84
un tas bija ļoti viegli daudz drauga izmantot Atmel, avr un nosūta to ir labāk, un es vēlos lūgt to, kas ir atšķirīgas viņiem??

Atmel 8 bit AVR mikro ir labākais mikrokontrolleru par us.You jāsākas ar AVR, aizmirst veco PIC.

Par 16f84 ir ļoti veco struktūru.Aizmirstiet to.AVR ir nedaudz labāk, bet gan jums ir problēma, ka Jums ir nepieciešama ICD, kas ir galvenokārt dārgi studējošais.

Es strādāju ar kontrolierim 10 gadiem (mans pirmais bija 68HC11) un par darba mums ir 12,000 $ emulatori par H8/3068.I
esam iemācījušies, ka Jums ir nepieciešama emulatora, ja vēlaties būt efektīvi, un izprast to, ko kontrolieris padara.Pretējā gadījumā jums sēdēt tik daudz stundas ar savu kontrolieri un meklēt daži vienkārši kļūdas.

Es teiktu, ka 68HC11 ir labāka nekā PIC AVR par skolēna tad par 68HC11 varat saņemt uzraudzīt un atkļūdot savu programmu (pcbug) ar datoru.Bet 68HC11 nav stāvokli un varat saņemt kontrolieris, kas ir labāks.Skolēns nedrīkst ņemt lētāko un mazākajām kontrolieris.Apguvēja jāņem lielākais kontrolieris ar visvairāk iezīmes.Tā jūs varat pārbaudīt visu īpašo daļu, un Jums nav nekādas problēmas ar nelielu ram, bankas maiņu un tamlīdzīgi.

Attiecībā uz manu privāto projektu es tikai M16C.Protams, tas izmaksās 10 $ vairāk nekā PIC
bet jūs saņemsiet C kompilatoru un programmatūras debugger par neko.Šis kontrolieris ir divi adrese sakrīt pārtrauc uz breakpoints un varat soli ar savu programmu un nolasa jūsu mainīgos un ram utt.10 $ vēl iespējams saglabāt vairāk laika mācībām, un tā ir vairāk jautri mācīties.Ar 256K flash un 20k ram, var tu veikt daudz domā.Piemēram rtos ľCosII vada ļoti smalka uz šo kontrolieris un varat uzzināt daudz par rtos.

Gomez

7rots51 wrote:

Atmel 8 bit AVR mikro ir labākais mikrokontrolleru par us.You jāsākas ar AVR, aizmirst veco PIC.

Es jums iesakām sākt ar 89C51.Jūs varat mēģināt 89C2051 nelielu micro (20 Pin)
Šeit jūs iegūsiet labu platformu, lai sākt.
http://www.blitzlogic.com/spj.htm

Sveicieni
Sarang

čau
Es strādāju ar abiem pic
16.f un 89c51 bet es uzskatu, labu pozitīvu pierakstīties pic nekā Atmel i donn ne attiecībā uz avr bet man ir maz zināšanu tā atmost ir visas īpašības, kas gan ir tik pamēģiniet izmantot avr tas b nice

Es pirmo uzzināja par atmels un man bija ļoti viegls un patīkams laiks to darīt.

Viena priekšrocība, ka Atmel ir jūsu gadījums ir tas, ka jūsu draugi izmanto to.Vismaz, ja jums ir problēmas jums ir kāds iet un mācīties ar, kas būtu liels palīdzēt.

Es piekrītu Gomez, ka emulatora ir ļoti jauka lieta ir tad, kad mācīšanās programmu microcontrollers.Tā noteikti nav necesity, tas ir vēl greznība.Bet, Atmel's JtagICEmkII tikai izmaksas, $ 300, kas var būt pārāk daudz, bet, protams, vairāk sasniegt nekā $ 12000.Vai, ja Meklēt šajā lapā jūs varat atrast plānus, lai izveidotu savu JtagICE par Atmel LC

labu veiksmi

michaelmoore44 wrote:

Es piekrītu Gomez, ka emulatora ir ļoti jauka lieta ir tad, kad mācīšanās programmu microcontrollers.
Tā noteikti nav necesity, tas ir vēl greznība.
Bet, Atmel's JtagICEmkII tikai izmaksas, $ 300, kas var būt pārāk daudz, bet, protams, vairāk sasniegt nekā $ 12000.
Vai, ja Meklēt šajā lapā jūs varat atrast plānus, lai izveidotu savu JtagICE par Atmel LC

i izmantot 16f877 ir ļoti iespaidīgu un instrukciju, kas ir ļoti vienkārši: D
kad es sāku mācīties 8051 nebija jauks
i dzirdējuši par avr un tās iespējām, un es domāju, ka tas būs ļoti goog ja jebkura struktūra var palīdzēt, lai atrastu labu dokumentāciju, lai tā
Es esmu no Ēģiptes un tikai kontrolieri (Atmel, avr, PIC)
un rarelly lai fin citi kontrolleri

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back