tas infra red LEDs nekaitīgs cilvēka acs?

M

Moustafa

Guest
Dear all
Es gribēju, lai ir redzamības kamera tāpēc es gribēju zināt, vai ir diodes ir droši cilvēka acs, pirms es veicu kameru?
ar laba vēlējumiem
Moustafa

Čau,
Nakts redzamības tehnoloģija ir absolūti nekaitīga, tā neizdala starojuma tā arī akls esat vai spilgtu gaismu hits to, kamēr tiek lietots.Visdrīzāk tas būs bojājumus ierīcē.Nakts redzamības nav nekas vairāk bīstamu vai kaitīgu nekā skatoties TV.Diode (LED), balstoties IR Illuminators arī nekaitīgs.Laser pamatojoties gaismas no otras puses, var kaitēt jūsu acīm.Ja jums ir lāzers, pamatojoties IS lietot ar piesardzību.Laser pamatā IRS reti parādās uz patēriņa tirgū.
Tātad tā ir taisnība, ka nakts redzamības ierīces prasītu minimālu gaismu, lai būt klāt, ir iespējams tos izmantot pilnīgā tumsā ar palīdzību IR Illuminator.Tā kā lielākā daļa laika jūs sastopaties pilnīgā tumsā tikai noslēgtā vidē ar augstu palielinājumu jauda nav nepieciešama, jūs drīzāk varētu redzēt ļoti tuvu diapazonā.Šajā gadījumā visefektīvākais skatīšanās ierīce ir ieplests.Lielākā daļa aizsargbrilles ir palielinājums jauda 1, Built-in IR Illuminator, tuvu koncentrācijas un apskatot virkni daži simti kājām.
Skatīšanās attālums atkarīgs jomā, nosacījumiem un lielumu jūsu mērķi.Tas svārstās kaut kur 300-1.500 kājām.Mākoņains nosacījumiem, migla, lietus un sniegs ievērojami samazinās efektīvu skatītāju loku.No otras puses savu skatītāju loku krasi palielinās ar skaidriem debess un / vai pilns mēness.Gaismas atstarojošs virsmas, piemēram, sniega vai smilšu palielinās arī efektīvi skatītāju loku Jūsu nakts redzamības ierīces.Illuminator infrasarkano (IS), var palīdzēt, it īpaši slēgtā vidē.
Pateicība

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back