Taisngrieži

M

Medus bi

Guest
Sveiki

Es zinu, ka parasti diodes vai SCR tiek izmantotas, projektējot taisngrieži, bet es esmu meklējat informāciju par taisngrieži paredzēts izmantot tranzistoru.

Vai kāds ir šāda informācija, vai vismaz zina, kur es varētu atrast info?

Paldies

Tos dažreiz sauc commutating tranzistori.Pastāv papildu likvidācijas par transformatora pārvērst tos ieslēdz un izslēdz pareizu laiku.Tie tika izmantoti pirms augsts tekošā Šotkija diodes kļuva par zemu cenu.

Ka izklausās interesants ierosinājums.Bet es tomēr tiešsaistes meklēšanas un neatrada neko.Any help jomā info atrašanās vieta?

Man ir viens jautājums, es esmu mazliet sajaukt par kaut ko, es nekad neesmu mēģinājis būvēt / faktiski izmantot taisngrieža shēma pirms, es tikai izmantoti, lai redzēt tos teorētiski.

Ko es esmu cenšas darīt, ir radīt taisngrieža, kurā tranzistoru pārslēgšanās kontrolē DSP.Nedaudz līdzīgs PWM pārslēgšanas tranzistoru ar invertoru.

Mēs cenšamies pārvērst maiņstrāvas-līdzstrāvas ..... es zinu tipisks diagrammā ir transformatora tinumu un pēc tam slodze.
Vai es varēšu izmantot to pašu shēmu, jo es esmu, izmantojot tranzistors pārslēgšanas?

Sveiki
ir iespējams izmantot tranzistors kā slēdzis rectifire
Patiesībā SCR, mosfets .....darbojas kā slēdzis rectifire circut.
bet ieslēgt un izslēgt tranzistors, to šķērso aktīvs reģions, to zudums daudz disspated un daudzi Temp problēma parādās.

Tranzistoriem (Bipolar un FET) tiek izmantoti sinhronā taisngrieža shēmas.Tie ir ieslēgts un izslēgt no nulles šķērsošanu AC vilnim.Priekšrocības, ir daudz zemāka priekšu sprieguma kritums, nekā nu diodes vai SCR.Tas rada lielāku efektivitāti.Leju pusē, protams, ir lielāka ķēdes sarežģītību.
Sveicieni,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back