Taimera proram nepieciešams PIC16F84

J

janosandi

Guest
Sveiki draugi man ir nepieciešams mazs PIC16F84 15min taimeris programmas aizdegties ar jebkuru ieejas ostā vadīt lika par jebkuru produkciju Any help tiks appricciated

Čau, Tas ir mikroBASIC kods:
Code:
 programmu Timer_15min "Microcontroller: Microchip PIC 16F84A" Kompilators: mikroBASIC PRO PIC v3.20 "System Pulkstenis: 4MHz" Pulkstenis Avots: Crystal "Kad tiek nospiesta poga, gaismas diode deg, tad gaida 15 minūtes, tad LED ir izslēgts simbols TriggerPin = PORTA.B0 simbols LEDPin = PORTB.B0 const Piecpadsmit = 900.000 '900, 000 miliseconds = 15 minūtes galvenais: TRISA = $ FF "Visas ievadi TRISB = 0" Visa produkcija PORTB = 0, ja (TriggerPin = 0), tad 'Ja poga nospiesta LEDPin = 1 delay_ms (piecpadsmit) '15 minūtes LEDPin = 0 beigām, ja vienlaikus patiesi iet beigām.
6_1265895082.jpg
Hope this helps. Tahmid.

Thx daudz kungs I dont zināt kaut ko par mikrobasic varētu u PLZ rediģēt projektus man, kad nospiežat pogu taimeri sāk izejas iet liels un pirms 1 min taimeris beigām vēl tika gaismā, tad 15 min galus sākumā izraisīja būs glabāt uz un otrs tikai pēdējo 1 min no 15min varētu u PLZ sūtīt man kodu gatavi hex failu PIC16F84 un saites, lai lejupielādētu mikrobasic izmēģināt to es domāju, ka tā nice vienu Jūsu palīdzība ir ļoti noderīga un appriciated

Hi, šeit tā ir:
Code:
 programmu Timer_15min "Microcontroller: Microchip PIC 16F84A" System Pulkstenis: 4MHz "Pulkstenis Avots: Crystal" Kad tiek nospiesta poga, gaismas diode deg, tad gaida 14 minūtes, otro LED deg, tad boths LED ir izslēgts simbols TriggerPin = PORTA.B0 simbols LEDPin = PORTB.B0 simbols LED2Pin = PORTB.B1 const FourteenMin = 840.000 '840, 000 miliseconds = 14 minūtes const OneMin = 60.000 '60, 000 miliseconds = 1 minūte galvenais: TRISA = $ FF "Visi input TRISB = 0 'Visa produkcija PORTB = 0 ja (TriggerPin = 0), tad' Ja poga nospiesta LEDPin = 1 delay_ms (FourteenMin) '14 minūtes LED2Pin = 1 delay_ms (OneMin) '1 minūte PORTB = 0 'Ieslēgt LED off beigām, ja bet taisnība iet beigām.
Connect otrajā LED PORTB1. Hope this helps. Tahmid.

Thx tahmid ur tā veida im gatavojas tagad izmēģināt šo i dont zināt, kā jums pateikties atkal redzēt jūs drīz John

Sveiki Tahmid IVE mēģināja ur fails, bet tā nedarbojas, vai darīt kaut ko varētu u PLZ pārbaudīt to man thx daudz John

Sveiki, Vai tu izmanto pareizo mikrokontrolleru: PIC16F84A? Vai esat programmēt to pareizi? Ja nepieciešams, ir iestatīts konfigurācijas bit uzstādījumus pareizi? Vai esat savienots aparatūru pareizi? Vai esat savienots kristāla pareizi? Tahmid.

hi, kā mēs varam pievienot pārtraukt ar iepriekš minēto programmu, pieņemsim, ja man ir, lai apturētu programmu, pieņemsim, nospiežot to pašu slēdzi kādu laiku

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back