T/25-period pulksteni paaudzes, sākot ar T-laika pulksteni

J

jhcena1985

Guest
Čau, Man ir radīt T/25-period un 25% ciklu pulksteni sākot no T-periodā un 50% darba cikla pulksteni. Jo īpaši man ir ievades pulksteni ar laika 2ns un man ir jābūt 50ns laika pulksteni kā produkciju. Es nevaru izmantot vairāk nekā 10 FF tā uz vairākām 25 FF nestrādā. Es mēģināju veidot, piemēram dizainu kā Ierobežota State Machine, bet patiesībā šī shēma nav ieejas. Kāds varētu man palīdzēt? Paldies

25% no 50ns ir 12.5ns. Tā kā sākotnējais pulkstenis ir 2ns un 50% maksājumu, jums ir pulkstenis malas tikai 1ns solis pozīcijas, kas padara neiespējamu pulksteni malai 12.5ns, lai padarītu to 25% nodokli.

Paldies par jūsu atbildi. Jums ir pilnīga taisnība! Faktiski es apņēmos kļūda! Cikls ir 40% (2 / 5 un ne 25%, kā jau teicu). Lai labāk comprension šeit papildus tēlu, ko es vēlētos darīt, izmantojot pie sliktākajā gadījumā 10 FF.

Ir 5 bitu skaitītājs un pārslēgšanas izlaides 10 un 25. Ciklu. Jums nepieciešams 6 flops (nevis 5, ja jums ir jautājums,), lai būtu labs pulkstenis.

Sauksim bināru izejas b0 b1 b2 b3 b4 (MSB -> LSB). Tu domā, ka vēlaties pārslēgt visus bināro vārdu vai vienkārši b0? Pirmajā gadījumā, kad es nonāku 10 cikla I spēkā visu bināro izejas vārdu 10000. Otrajā gadījumā es aprunāt redzēt risinājumu.

Jums ir tikai viens bits output.you vienkārši nepieciešams, lai saskaitīt 2ns pulsa un noņemamu izvades signāla pie 10 un 25 pulsu, un pārstādīt mērītāju 25. , Kas padara viena cikla 50ns pulksteni un 40% nodokli. Atkārtojiet šo procesu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back