Tālvadības sadzīves tehnika

T

tnnazar

Guest
Es gribu, lai ieslēgtu gaismu, ventilators uc ar tālvadības .. es esmu, kam karti uztvērēju un tālvadības iepirkti no tirgus .. kurā, ja nospiediet tālvadības vienu sekundi, tad tas dos normālu cieša kontakta vienu sekundi vai 12V DC uz vienu sekundi ... var kāds man palīdzēt, kā padarīt pastāvīgu normālu slēgtu kontaktu vai normālu atvērtās kontaktu ar impule no kartes uztvērējs ... sistēma i sagaidīt, ir, ja es nospiediet tālvadības pirmo reizi gaisma paliek ieslēgta .. kad es nospiediet to vēlreiz gaisma off un ir off ... un tā tālāk ... Paldies jau iepriekš ..

Pie gaismas ieslēgšanas / izslēgšanas brīdī jums būs nepieciešams, lai būtu 24VDC SMPS ar relay slēdzi. SMPS vērtējumi 24VDC/5watts un stafetē sugarcube ar 24VDC spole sprieguma. Disks ir tas, no bistable multivibrator izveidots ar LM555. Pulse ieeja no sava recvr piegādā kontroles pin 2 ieslēdzas relejs par un otro pulss būs tas ir izslēgts.

Thanx / .. Es Es mēģināšu sevi un, ja man sejas jebkuru prob man palīdzēt .. Es būšu priecīgs, ja kāds sniedz pilnīgu vienkāršu circuit

Vai ir kāda atšķirība b / w NE555N & LM555CN ic
Jā, pamatā dažādi ražotājs. Google 555 Datasheet un tas dos jums visu jums nepieciešamo informāciju. Pārbaudīt NPX mājas lapā (tās nopirka Signetics) ir 8 dažādu veidu 555 ir pieejams, un skaidri, lai Jūsu iepirkumu departamentu Jums vajadzētu izvēlēties vienu pilnīgu daļas numuru (vai vairākiem aizvietotājiem), un nav lūgt tos uzminēt, kādi kritēriji jūs pa kreisi no no daļas numurs jūs tiešām tikai veido. Arī pateikt, tad kāda kompānija, daļa numuru ir no. Dažādi uzņēmumi un to pašu daļas numuru dažādām daļām, vai arī atšķirīgi skaitļi par līdzvērtīgiem daļām. Daļas var izpausties daudzās dažādās iepakojumā stilu jūs nevēlaties cilvēki uzminēt, kas jums paredzēta. [URL = "http://www.brainyquote.com/quotes/topics/topic_change.html"] Izmaiņas ir neizbēgama ... izņemot no [/URL] [URL = "http://www.vendingworld.com"] automāti [/URL]

Paldies visiem, ... Tagad sistēma darbojas, kā paredzēts .. Es mēdzu 555 taimeris bistable ķēde no eleinmec tīmekļa vietni ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievieno 18:13 ---------- Previous post bija 18:02 ----------</span></span>
sistēma strādā labi .. Bet man ir maz prob .. Es esmu, izmantojot tagad divu kanālu karte uztvērēju un divu kanālu tālvadības ... Pirmais kanāls o / p tiek dota 2. pin (trigeris) no 555 taimeris, kas ieslēdz sistēmu .. Un otrā kanāla o / p ir dota uz 4 pin (reset) par 555 taimeri, lai izslēgtu sistēma ... Vai ir iespējams kontrolēt ar vienu kanālu tālvadības un karšu uztvērējs ...

Paldies visiem, ... Tagad sistēma darbojas, kā paredzēts .. Es mēdzu 555 taimeris bistable ķēde no eleinmec tīmekļa vietni ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievieno 18:13 ---------- Previous post bija 18:02 ----------</span></span>
sistēma strādā labi .. Bet man ir maz prob .. Es esmu, izmantojot tagad divu kanālu karte uztvērēju un divu kanālu tālvadības ... Pirmais kanāls o / p tiek dota 2. pin (trigeris) no 555 taimeris, kas ieslēdz sistēmu .. Un otrā kanāla o / p ir dota uz 4 pin (reset) par 555 taimeri, lai izslēgtu sistēma ... Vai ir iespējams kontrolēt ar vienu kanālu tālvadības un karšu uztvērējs ...
Jā! Bet, u nepieciešamību izmantot kādu flip flop. Kā CD4013. ar to jūs varat kontrolēt 2 ierīces. Tā ir dubultā D Flip-kritiens ar vienkāršāko shēmu, nekā NE555. Var būt tas ir iespējams arī ar 555.

Paldies visiem, es mēģināju ar 555 taimeri bistable multivibrator .. Un tā bija veiksme ... Paldies par visu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back