Tālsatiksmes audio raidot ar kabeli

O

orpheus

Guest
Hi all, Man ir projekts par raidot audio signālus tālsatiksmes (aptuveni 1000 metri), ar kabeļa savienojumu ēkas iekšpusē. tagad ir veids, kā pārraidīt audio ar jebkuru RF modulācijas vai šķiedru sistēmas. so i ir līdzsvars vai nesabalansētu iespējas. Es neesmu eksperts audio so i nepieciešams palīdzēt un dažas idejas, lai atrisinātu šo problēmu. - Kā es varu modelētu un aprēķinātu vērtības 1 km gara kabeļa? (Omiskā, capacitic un troksnis uc), - man ir nepieciešams līdzsvarots audio vai izolēšana transformators? līdzsvarota audio ideja izskatās vienkārši un easly piemērojams. vai ne? - Man ir viens RS485 pārvades līniju tuvumā audio kabelis. un kas būs veikt dažas digitālo troksni uz audio. komunikācijas ātrums ir apmēram 19.200 līdz - 57.600 bauds vienkārši ātrāku komunikāciju padara augstākas frekvences trokšņiem un es plānas es varu veikt dažas mazas caurlaidības filtru, lai samazinātu šo troksni. tas vēl kāda ideja? Es tiešām ir nepieciešams idejas un ieteikumus. thanks.

Tas ir ļoti vecs tehnoloģiju problēmas ar risinājumiem, kas ir strādājuši tajā pašā laika periodā. 1. Izmanto pasargāti vītā pāra kabeli. 2. Izmantojiet transformatori galos ar ekranējumu saistīts ar centru pieskārienu saņēmēja beigām transformators. 3. Izmantojiet lielāko iespējamo signāla līmeni. Jūsu aprēķini kabeļu zudumu, padara līdzvērtīgu RC tīklu ar R ir vadu pretestības (Lai gan vadi) un C kapacitātes starp vadiem. Attiecībā uz šiem īstermiņa garumi, vienu lumped ķēde strādās.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back