tālruņa līnija impedance

K

kudjung

Guest
Hi All,

-Vai ir kāda mājas lapa satur informāciju tipisks telefona līnijas impedances dažādu valsts?Es meklēju šo info.

-Es vienmēr domāju, ka ASV Līnijas pretestība ir 600 ohm.Bet pēc tam lasīt EIA470 spec, es esmu mazliet apjukumu.In 4.2.3.2 sadaļā (Sidetone mērīšana) tests setup, izmantojot 600 Om PABX un 900 omi par CO Tātad tas, šķiet, piemēram, CO līniju ASV ir 900 Om.Can anybody help me to izskaidrot?

TIA.

Ja es zinu, telefona termināļi ES, ir pārbaudītas saskaņā ar:
off-hook stāvoklis:
600 ohm -20% f = 300-3400Hz, I = 40mA, leņķis ir mazāks par 20 pakāpes.
DC pretestība ir mazāka par 320ohm (I = 25mA).
uz āķa stāvoklis:
impedance of ringer ķēde: 2-50kohm (iespējams) pie 25/50Hz

pool_77

Parasti lielākajā daļā valstu, telefona līnija pretestība ir 600 ohm.Bet ir daži, piemēram, ASV, Venecuēla, Kanāda, kas ir specifikācijas ir 900 ohm izņēmumi.Es domāju, ka nav citas līnijas impedances par telefoniju.Ja jums ir nepieciešams, lai tālruni pieteikumu par konkrētu valsti pārskatīt likumus un specifikācija šajā valstī.Parasti visās pasaules 600 ohm būs labi

Pats - Es esmu ieinteresēts ar jautājumu kudjung.
Tomēr neviens nav devis saprotamā atbilde!
Tāpēc es atkārtoju jautājumu:
Vai ir kāda mājas lapa satur informāciju tipisks telefona līnijas impedances dažādu valstu (ieskaitot Grieķija)?

Impedance jums runājam, ir ATSAUCE IMPEDANCE ar šīs valsts noteikumiem, un tā nav īsta līnijas pretestības šajās valstīs.Jūsu zināšanas, Līnijas pretestība audio frekvenču komplekss impedance ar leņķi tuvu 45 grādiem.
ETSI raksts apraksta vītā pāra līnijas pretestības dažās Eiropas valstīs tika publicēta ar mani, skatīt: http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=47034&highlight =

Pirms daudziem gadiem pretestības un citi paramenters tālruņa shēmu, tika noteikts 5000 radiānos / sec.Jo theZ = sqrt ((R jwL) / (G jwC)) struktūra Līnijas pretestība pie zemām frekvencēm R un C pārsvarā un pie augstām frekvencēm L un C.

Katras valdības telekomunikāciju regualtions jānodrošina deails no līnijas pretestības uz dizainu.Šī ir joma, kur katrai valstij ir atšķirīgi, pat confilcitong, noteikumi.

Unfortunatley, interneta vietnes nesatur visu informāciju, kas drukātas versijas noteikumiem.

Hi all

Šajā quastion ir ļoti svarīgi, telefona dizainers tāpēc jums ir nowk vispirms kāda ietekme uz šīs pretestības vai vērtības, kas nav kā sanderd

-------- ja Jūsu telefons pretestība ir lielāka, nekā standerd tas liks echo ..
ja jūsu telefona pretestība ir mazāka par standerd Tas dos
"Es domāju" dziedāšana
bet jūs varat mainīt Jūsu telefona impedance no 900 ohm līdz 600 ohmby vietu 2,2 uf kondensatoru virknē ar 1.8Kohm rezistors starp gredzenu un uzgaļa
šis Eiropas Telekomunikāciju saite sanderd tā ir laba saite
http://www.etsi.org/getastandard/home.htm
Šī laba informācija
www.hut.fi / Misc / Electronics / sh / teleinterface.html

un šo failu
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back