Synopsys darbojas CentOS vs On Sun V240 SPARC 9 Solaris?

S

sun_powered

Guest
Pašlaik darbojas Synopsys uz Sun V240 SPARC IIII serveris un es domāju par to noslaukot diskus un instalējot CentOS 4 vietā 9 Solaris.

Kāpēc?

1.) Var saņemt O / S ielāpi, bez pienākuma sniegt Sun $ 800 par atbalstu līgumam.

2.) Ceru, ka tā palīdzēs risināt problēmas ar OpenGL par ssh'ed ar klientiem.

Kāda pieredze ir kāds no jums bija ar ekspluatācijas Synopsys zem CentOS uz Sun SPARC servera?

Es skrienu Cadence uz Sun V40 (x86) serveris, un darba ļoti labi, bet tas ir arhitektūras Linux "sākotnēji bija darbināms ar.

Nudien labprāt jebkādu reakciju, jums puiši un gals ir daļu.

Pateicība!

John

1.You nevajadzētu palaist CentOS uz Sparc V240.There nav nekādu SPARC platformas CentOS.

2.Why nelieto VNC jūsu risināt OpenGL problēmu?

3.Now, mums nevajadzētu palaist nevienu imitācijai vai pārbaudes uz Sparc platformas, izpildījums ir pārāk slikti!Dell 1.435 (2 * Opteron Dual Core, 4G atmiņu), būs 3x veiktspējas vs Sun V240.

Tātad, kāpēc nav vienkārši tulkot jūsu pieteikumu x86 balstās serveris?

Faktiski, ir beta versija, CentOS uz SPARC arhitektūru, bet, kad paskatījos uz to, es nolēmu to nav pilnīgi pietiek, vai arī pietiekami stabiliem, lai es varētu izmantot pētniecības / izglītības lab.

Es izskatīs, izmantojot VNC - Paldies par šo ieteikumu.

Pērkot jaunu serveri nav iespēja šajā punktā, vai es vēlos pāriet Synopsys uz Sun x86 Server darbojas CentOS 4.4.

Kā OpenGL problēmu, I'll post ka new topic.

Paldies par ātru atbildi un ierosinājumus!

John

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back