Synopsys - šaubas atrast jomā konstrukcijas

V

vivek_p

Guest
Man ir šaubas atrast jomā dizainu, izmantojot Synopsys Dizains Compiler: 1) izmantojot komandu "report_area" pēc tās apkopošanas, Pirms izveidojot pulksteni un noteikt pulksteņa ierobežojumiem 2), izmantojot komandu "report_area" pēc tās apkopošanas, pēc izveidojot pulksteni un nosakot pulksteni ierobežojumiem Kad es uzzināju apgabalā, izmantojot gan veidus, I got dažādās jomās ....... Vai kāds man pateikt, kā šo jomu atšķirības nāk . Kura metode būtu man jāievēro, lai atrastu apvidū dizaina ....................

Hi vivek_p, Vai tu apkopojot savu dizainu bez pulksteņa radīšanu un bez ierobežojumiem? Vai jūs, lūdzu precizēt, ko jūs domājāt:
1), izmantojot komandu "report_area" pēc tās apkopošanas, pirms izveidot pulksteni un noteikt pulksteņa ierobežojumus 2), izmantojot komandu "report_area" pēc tās apkopošanas, pēc tam veidojot pulksteni un nosakot pulksteni ierobežojumi
Bests, Tiksan

Sveiki, es vispirms jāapkopo projektu neradot pulksteni un nosakot ierobežojumus. I pārbauda platību un jaudu pēc šī procesa. Pēc tat I izveidojis pulksteni un noteikt ierobežojumus, un pēc tam konstatēja, platību un jaudu. Ir atšķirība jomā ......... tas ir tāpēc, ka ievietošana clo0ck buferšķīdumus, vai arī tā. Kuru platība ir es uzskatu, lai salīdzinātu projektu (telpu salīdzinājums)

Es gribētu uzņemties pēc tam, esat iestatījis jūsu ierobežojumus, dizains kompilators optimizējot dažu grafiku ceļus. Jums vajadzētu apsvērt 2 platību vērtību.

Protams, otro zonu reālāks coz tā ņem accound jomā averhead dēļ buferiem, piemēram,.

Hi vivek_p, Jums vajadzētu izveidot pulksteni un jānosaka ierobežojumi, pirms apkopošanas citādi jums būs nepareizi rezultātus, platību, jauda, hronometrāžu ... Bests, Tiksan

Jomā numuri ir acīmredzami atšķirīgas. Pat pēc nosaka pulksteni un ierobežojumus, vairākas synthes iet radīs ne tajā pašā apgabalā un laika atskaites. Iemesls ir vienkāršs, laika dzinēji darbojas atšķirīgi .. Dizains kompilators doesn't pievienotu pulksteni koku (ceru, ka u ir noteikti set_dont_touch uz pulksteņa N / W) .. tāpēc tas ir ne galvenais iemesls, lai jūsu reģionā palielināšanu ... Ko tu sagaidi no instruments, lai veiktu nenosakot ierobežojumus?. jst karti un dot rezultātus. Tā strādā pie projekta, nenosakot termiņus?.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back