SWITCH MODE ARC INVERTER WELDER shematisks

C

cae20452

Guest
hi visiem i veidot loka invertoru metinātājs. ieejas spriegums ir 220 volti izejas spriegums ir 20 volti izejas strāva ir 160 ampres vēlējumiem.

Draugs, es atklāju savu projektu ir ļoti interesants, bet tas ir sīkas ziņas par komponentiem, kas ir nesalasāms. Jūs varat iet vairāk informācijas par šo projektu? Vai detalizētu zīmējumu vairāk?

Hi, Ļoti interesanti shematisks! vai jūs varētu lūdzu dalīties dažas ziņas par to, kā būtu jāparedz vijumu (vara vadu sadaļa, kas ferite kodols)?

Es arī vēlos veidot SMPS metināšanas invertoru, es atradu šo shematisks (ritiniet līdz gada beigām dokuments) sorry, mans interneta pieslēgums ir ļoti vāja tieši tagad, es būšu atpakaļ. [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 26 minūtēm: [/color] [/size] ok, es ņēma apskatīt shēma pirmo ierakstu, un man ir daži jautājumu, lai jūs guys: Pirmkārt , pārveidotāja topoloģija ir "uz priekšu", taču topoloģija ir nepieciešams tikai viens tranzistor (es domāju, viens slēdzis ierīci) un positiv dzelzceļa pastāvīgi savienotas ar transformmer. Šajā ciruit gan sliedēm ir ieslēgt un izslēgt, lai transformators. Kāpēc? Es esmu redzējis, ka pie mana circuit pārāk (i augšupielādēt drīz, ir ražošanas darbinieki). 2. Kā darbojas vadības ķēdē novērstu galvenos piesātinājums? vai tā pieprasīja gaisa spraugu kodols?

Divi (vairāki) slēdži ir savienoti sērija, tie ir elektriski ekvivalenta vienreizējai slēdzi. Sērija shēma samazina slēdža spriegumu. Tas šķiet dīvaini pirmajā izskatās, izraisa spriegumu divreiz taisngriezis tiek izmantota tajā pašā laikā, bet var būt arī 230V ķēde rīka versiju. Ņemot vērā arī DC strāvu vidējo, uz priekšu topoloģiju, iespējams, labāk nekā divtaktu shēmas uzrāda sākumā pavedienu. Piesātinājums varētu notikt tāpat atkarībā no ekspluatācijas stāvokli, bet galvenais pašreizējā ir ierobežota ar strāvas transformators un vadības ķēde. Bet mazu gaisa spraugu vienkāršotu darbības, es domāju. Darbības frekvence un pusvadītāju veidi būtu interesanti turklāt bet ķēde ir pamācošs anyway.

divi (vairāki) slēdži ir savienoti sērija, tie ir elektriski ekvivalenta vienreizējai slēdzi. Sērija shēma samazina slēdža spriegumu.
Tas būtu lieliski, jo es atradu dažas IGBT-s 1200V CE spriegumu. Bet es neesmu diezgan pārliecināts par to, es domāju, ka sistēma ir attiecībā uz dažiem aizsardzības, kā arī diodes. Varbūt someboby zina un ir pieredze kliedziens šos invertoriem un pastāstīt mums, kas ir "couse".
divtaktu shēmas uzrāda sākumā pavedienu
excuseme, bet tas ir farward too.

Mani interesē arī ir veids, lai to izolētu no elektrotīkla

Bet visas shēmas šeit ir rezultāti izolēti no elektrotīkla ar ferīta transformatora. : D

Jā, sākotnējā shēma faktiski ir pašas sērijas topoloģiju. Es biju nedaudz mulsina draing stilu un nav izvērtējusi to detalizēti. Arī spriegums anotācija jauc, DC autobusu spriegums ir ap 300V kā ar INVERTEC ķēdē. Sērija saistīta komutācijas ir cits mērķis, kas es nesapratu sākumā izskatu. Tā ļauj brīvi Wheeling ar autobusu sprieguma, izmantojot diodes, bez auxilary tinumu un efektīvi bez induktīvā pārspriegums. Ar vienu slēdzi, Jums ir jābūt ausxilary tinumu pie primāro vai sekundāro pusē. Sakarā ar klaiņojošiem induktoriem, KNS attiecīgi VCE spriegums vienmēr ir lielāka par 2 Vbus. Ar 1200V IGBT, jums var būt nepieciešams Z-diodes aktīvi iespīlēšanas shēmas, lai samazinātu induktīvai pārsprieguma, piemēram, pie 700 vai 800 V, bet tas parasti shēmas un jāstrādā šajā pieteikumā.

Man vajag switdh režīmā loka metinātājs mašīnas lietošanai mikrokontrolleri tipa numuru, un datu lapas [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 4 minūtēm: [/color] [/size] man ir nepieciešams, lai Invertor sudura.pdf izmantošanas mikrokontrolleru tipa numuru tā nav rakstīt shematic diagramma jūs piešķirat microcontoller tipa numuru i ir ļoti apmierināti, pateicoties

Acīmredzot, IC2 nav mikrokontrolleru. Tas analogās IC vai hibrīda shēmas, iespējams, pasūtījuma izgatavotu. Es nepazinu īpaši zināmi SMPS apstrādātāju no shēmas.

jā divas IGBT's sērijā samazinās spriegumu starp diviem

Es domāju, šī lieta ir iespējams ar parasto VFD diskdzinis (mainīgā frekvence vadīt). Coz u visi min komponenti vienā modulī n tikai ferīta serdi na taisngriezis ir palikuši tikai ................................ ..... lūdzu labojiet mani, ja es dažas kļūda.

hi i am looking uz cilpas diagramma slēdža režīmā DC / DC pārveidotāju kliedziens 48 voltu ieeja un 220 voltu grēka vilnis, kas izvirzīti 5000 vatu, ja Jums ir vai zināt, kur no i var atrast pamati man palīdzēt tanh Jums

: Cry: [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 19 minūtēm: [/color] [/size]: cry:: cry: "" IAM meklējat ķēdes diagramma slēdža režīmā DC / DC pārveidotājs ar 220 voltu ievadi un 15 - 50 voltus, kas izvirzīti, centrs pieskarieties sistēma, 500 un - 1000 ampheres tas ir email-ynnugraha@gmail.com , YANA no Indonēzijas, jūsu bestfriend ja jums ir jāzina, kur no i var atrast, lūdzu, palīdziet man, tvertnes jums. : Cry:: cry:: cry:

šo lielisko ideju, bet nav viegli veidot it.the pašreizējo tas huge.if mums nerūp tas mūsu vads būs izkausēt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back