Sveiki, es esmu Newbie, es lūdzu VHDL par beginer

S

scoopydoo

Guest
Man vajag dažas grāmatas (bezmaksas grāmata), kas VHDL un Verilog. Bet es nezinu, kur lai saņemtu viņiem, mans draugs teica, ka es varētu saņemt grāmatu vai kaut kas cits, kas VHDL šajā forumā. Vai jūs varat sūtīt man un nenorādīt saites, lai es varētu tās lejupielādēt? Šis ir mans e-pasts: thaihien1011@yahoo.com Ja tu pamani, sūtīt e-pastu uz mani Varat post uz forumu, es ņemšu pārbaudīt šajā forumā.. Thanks a lot. 8O

aldec interaktīvās VHDL apmācība ir diezgan laba. Es arī sāka no tā.

Man ir ebook: (Prentice) Verilog HDL - Guide to Digital Design & Synthesis (2nd.Ed.) chm jums vajag.? ja Jums ir nepieciešams, es to nosūtīs jums. Tas ir apmēram 1.9Megabytes.

paldies jums visiem par palīdzību. Un leoquin: jūs varat to nosūtīt uz mani? Es ņemšu to no ADSL, izraisīt Es esmu, izmantojot 56kbps mājās. Es pārbaudīt dažas vietņu jums ieteica. Have a good dienā, zēni un meitenes (visi no jums vienu tagad? Just joking) Patiesībā, es esmu Viet Namese. Katru reizi, kad pienācis VN jūs varat zvanīt, lai palīdzētu, vai kaut ko vēlaties zināt, es tev palīdzēšu visu mans labākais. 8O

[Quote = scoopydoo] paldies jums visiem par palīdzību. Un leoquin: jūs varat to nosūtīt uz mani? Es ņemšu to no ADSL, izraisīt Es esmu, izmantojot 56kbps mājās. Es pārbaudīt dažas vietņu jums ieteica. Have a good dienā, zēni un meitenes (visi no jums vienu tagad? Just joking) Patiesībā, es esmu Viet Namese. Katru reizi, kad pienācis VN jūs varat zvanīt, lai palīdzētu, vai kaut ko vēlaties zināt, es tev palīdzēšu visu mans labākais. 8O [/quote] Hi scoopydoo! Pirmkārt, es domāju, ka jums vajadzētu izlemt, vai izmantot VHDL vai nē! Tas nav labi mācīties 2 valodu VHDL un Verilog HDL. Jūs varat darīt, meklēt šajā forumā. tur ir dažas grāmatas, kas saistīti ar VHDL un Verilog HDL. Es labāk: Programmēšana VHDL ar piemēru. Tā jau ir augšupielādēts šajā forumā. Lūdzu, do meklēt! labu veiksmi!

[Quote = scoopydoo] paldies jums visiem par palīdzību. Un leoquin: jūs varat to nosūtīt uz mani? Es ņemšu to no ADSL, izraisīt Es esmu, izmantojot 56kbps mājās. Es pārbaudīt dažas vietņu jums ieteica. Have a good dienā, zēni un meitenes (visi no jums vienu tagad? Just joking) Patiesībā, es esmu Viet Namese. Katru reizi, kad pienācis VN jūs varat zvanīt, lai palīdzētu, vai kaut ko vēlaties zināt, es tev palīdzēšu visu mans labākais. 8O [/quote] ebook un piemēri tika nosūtīts uz jums.

Man vajag grāmatu briesmīgi .... bet i dont HAV enuff punkti,,, žūksnis man jādara .... : Oops:

Lai leongin: Vai jūs varat to nosūtīt uz mani? Man to vajag Thanks you very much

HI, tas ir ebook ir eDonkey saite: ed2k: / / | file | Prentice% 20Hall% 20 -% 20Verilog% 20HDL% 20 -% 20A% 20Guide% 20to% 20Digital% 20Design% 20And% 20Synthesis% 20 -% 202.% 20Ed % 202.003% 20 [CHM] rar |. 1.899.042 | F6D00D46E126185A812E2E283E0008D6 | /

Im sorry, bet šī saite ir nepareizi Vai varat sniegt pareizo saiti, lai mani? Paldies

izbraukšana vietā AVAXHOME.ru, bet u ir nepieciešams reģistrēties (bez maksas).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back