svītro no topic numuru 404160 mod nandhu015

Z

zcsecurity

Guest
Mēs Guangzhou Zhi Cheng Industry Co, Ltd, galvenokārt bezvadu signalizācija, mājas drošības signalizācijas sistēmas, GSM signalizācija, Auto skalas mājas signalizācija, telefons signalizācija, GSM Transformer signalizācija, vadu un kabeļu mājas drošības GSM signalizācija, un citu elektronisko produktu piegādi, kā, piemēram, infrasarkano staru PIR detektors sensors, dūmu detektors, oglekļa monoksīds / Co trauksmes detektors, gāzi LPG detektors, logu, durvju sensors, dūmu detektors, gāzes detektors, personas signalizācija, un tāpēc onWe arī pievienot funkciju no SOS palīdzība, Ja ir kādas radušās lietas, jums ir nepieciešams nospiest radušās pogu uz tālvadības pults, un jūsu palīdzība informāciju ar mani sūtīt uz visām trauksmes informācijas uztvērējs.
Ja jums ir interesantas mūsu šajā sistēmā, vai vēlaties uzzināt vairāk par mūsu šo sistēmu, sazinieties ar mani, mēs esam profesionāla mājas drošības signalizācijas sistēmas suppier un trauksmes risinājumu avots sabiedrībai.Jebkuru jautājumu, laipni aicināti sazināties ar mani
mājas lapa: www zcsecurity com

TEL: 86 755 3320 2608
kontakti: Zhi YangPievienots pēc 13 minūtēm:laipni aicināti apmeklēt un izvēlēties, pieņemt vairumtirdzniecība un OEM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back