svītrkoda skeneris

E

edutk

Guest
Sveiki visiem, man ir nepieciešams, lai saziņa starp svītrkoda skeneris QuickScann qs1000 (pēc PDK) un mikrokontrolleru (trušiem 2000), izmantojot tikai 3 vadi (kārtas asinhronas komunikācijas). Tas ir posible? Kur es varu atrast tehniskos info par svītrkoda skeneris komunikācijas protokolus un pinouts? Paldies, Eduardo. edutk@adinet.com.uy Montevideo, Urugvajā.

šķiet, ka šis skeneris ir ieguvuši parasto RS232 interfeisu. Parasti svītrkoda skeneris darbojas vienvirziena (vismaz, kad izveidots savienojums ar tastatūru). Tāpēc es gribētu mēģināt uzzināt, kas notiek, ja jūs pievienot to datora seriālo portu un izveidot savienojumu, izmantojot HyperTerminal. Tad skenēšanas etiķeti un skatīties ekrānā. Ja saņemat kādu bullshit, spēlē ar baudrate un parametriem. Sākt ar 9600 8N1. Btw. secīgiem sakariem ar 3 vadi (saņemt, nosūtīt, Ground), ir iespējams, ja skeneris nav nepieciešams rokasspiediena signālu. Mik

Btw. secīgiem sakariem ar 3 vadi (saņemt, nosūtīt, Ground), ir iespējams, ja skeneris nav nepieciešams rokasspiediena signālu.
pat tad, ja skenera izmantošana datortehnikas rokasspiediena signālu, varat saistīt RTS un CST, lai novērstu to, ka. Ja skeneris saskarne ir jau paredzēts (izvades formātu un seriālo interfeisu parametri), un, ja vēlaties skeneris darbojas tikai kā ievades ierīci var izmantot tikai 2 vadu sakaru (TX ar skeneri un GND). Ceru, ka tas palīdz, / / PS: varat veikt dažus vienkāršus tests, izmantojot datoru un hiperterminal ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back