svārstīgo ADC

S

shaz

Guest
hi,
Es esmu savienots 12-bit ADC ar mikrokontrolleru.mana problēma ir vērtības, uztur fluctating.Es to izmēģināju pievienojot 0.1uF vāciņu uz ADC analog ievadi pin, ADC ieguva stabilu dažiem ierobežot, bet ne pilnībā.manu analog ieejas spriegums ir no op-amp.Analog spriegums ir konstants, es esmu pārbaudījusi, ka.

Lūdzu palīdziet man, puiši ........

Kā jūs minējāt pievienojot vāciņu uz ADC ieejas mazina problēmas, tad visticamāk problēma ir ar iepriekšējo posmu, ti, OP-AMP.Bet, tas būtu jauki, ja tu pirmā testa ADC ar fiksētu DC spriegumu (iem) ar dažādas vērtības, lai pārliecinātos, ADC ir OK.
Arī, ja iespējams, varat pārbaudīt ievade posmā ADC un pašreizējo prasību un kontrolpārbaudi, ka, ja OP-AMP ir spējīga to darīt.

Jums ir nepieciešams, lai sniegtu vairāk informācijas regrding ADC tips utt

hi es esmu nosūtot ķēdes shēma, ko es mēģināju.Patiesībā es ņēma to no šī foruma tikai.

ja es ignorēt op-amp posmā un nodrošināt pastāvīgu līdzstrāvas spriegumu uz ADC analogā ieejas izejas

nemainās.bet ja es nekādu līdzstrāvas spriegumu no 0-0.5v pie opamp ievade (piem., 0,3 volti)

izejas mainās.

Lūdzu, sniedziet man problēmas risinājumu.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

mēģiniet pievienot nelielu pretestību starp op-amp un ADC.

cik bitu ir svārstīgi? ja tikai pēdējā mazliet, dont aprūpi par to.
Pārliecinieties, ka izejas trokšņa OPA ir neliela.Un arī pievienot vāciņu pie Vin.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back