Surge pašreizējā aizsardzība

E

eepty

Guest
Kā redzams arestu, mehānisko vadības ķēde, kurā uzplūdiem pašreizējā aizsardzības shēma ir iekļauta.

Būtībā mehānisko ātruma kontrolē maina vērtību no mainīgā rezistors "R4", dažādu vērtību R4 būs iedarbinātu diac un TRIAC pie cita sprieguma līmenī.To sauc arī par posmu kontroli.

Tomēr, es nesaprotu daļā surge pašreizējo aizsardzību.Pieņemsim, ja ir pēkšņa maiņa lielu strāvas,
tad relejs būs tuvu lai TRIAC tiks atvienots.Anyone jāzina darbības princips šīs ķēdes?

Liels paldies
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Izskatās, ka ļoti empīrisku šķīdums, tālu no dziļu dizains ar savu viedokli, un vismaz nav ieteicams izmantošanai citiem mērķiem, izņemot īpašu viens ir paredzēti.

problem with the circuit is, that it's purpose isn't obvious.

Mana
problēma ar ķēde ir, ka tā mērķis nav skaidrs.Līdz ar to ir grūti uzminēt, ja tas darbojas saskaņā ar dizaineru nodoms vispār.Ja jūs zināt, par to, kā piemērot gadījumos, jums laipni pateikt.

Īpašs aspekts, kas nevar redzēt no shematisks nezinot daļa datu ir relay darbību.Vai tā ir niedru relejs ar augstu ohmic spole, kas var būt pastāvīgi powered ar 0.22u kondensators, vai piegādes sabrukums pēc īsa relay pulss?

I uzņemas bijušais, šajā gadījumā relejs ir pašfinansējuma operāciju, lai operators samazinot ātrumu, kurā gadījumā pārslodzi.Tas noved pie mans minējums par circuit mērķis: Tā
ir sava veida PROFILAKSE ātruma kontrolēts instruments, kas bija bieži bojājas mehānisko pārslodzes vai vismaz ir riska tikt bloķēta darboties.

Iecirkņa nav acīmredzot oriģinālu, tam pat nav barošanas slēdža, bet pārsteidzoši izolācijas transformators.

Faktiski tā ir ķēde ir massager pārdošanas tirgū.Es zinu, ka, ja ir ātrdarbības pašreizējo piedāvājumu ar jaudu, mehānisko pārtrauks.Es uzminēt tas ir aizsargāt circuit mehānisko bloķēšanas jo, mehānisko ir slēgts, pašreizējā palielinājumu, un, kā rezultātā, relay samazināt energoapgādē mehānisko.

Galvenais piedāvājums ir 120V 60Hz.

Es domāju, ka zener diode saglabāt 24V par relejs, un tā ir niedru relejs ar lentu.

hi eepty Vai varat sniegt informāciju par Q1 numuru R8 vērtību un relay daļa nuber.

Jūsu informācija ir zener jūsu sistēmā.

ja Jums sniedz informāciju i ll mēģināt paskaidrot.

Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back