superpozīcija vai parellel EMF?

L

Lord Loh.

Guest
Man ir circuit (A Theory jautājumu), ar 1kOhm rezistors uz 10V batt.Tagad man ir grozīt kontūrā ir 100 mA plūst caur to.

1.Man ir parellel rezistors ... 111,11 Omi

2.Man ir 90v EMF virknē ar 10V.

3.Man 90v EMF parellel un analizēt mesh1 un acs 2 ir 10 mA no 10V EMF un 90mA no 90v EMF.Tad superpozīcija un 100mA plūsmas.

Bet, ja EMFs ir parellel, no tiem izrietošo EMF ir mazāks par diviem.Līdz ar to, kas ir appled?Par Parellel EMF vai superpozīcija theorm?

Es domāju, ka jums ir jāievieš divu pašreizējo avots paralēli iegūtu vairāk strāvu.Arī simpliest risinājums ir uzdeva 111,111 Omi paralēli rezistors.

Superpozīcija teorēma veido līdz calcute sekas, ko ražo kombinēto avotiem, bet jums ir meklēt paralēli pašreizējai avotiem vai sērijas sprieguma avotiem.

mazelk wrote:

Es domāju, ka jums ir jāievieš divu pašreizējo avots paralēli iegūtu vairāk strāvu.
Arī simpliest risinājums ir uzdeva 111,111 Omi paralēli rezistors.Superpozīcija teorēma veido līdz calcute sekas, ko ražo kombinēto avotiem, bet jums ir meklēt paralēli pašreizējai avotiem vai sērijas sprieguma avotiem.

Nevar savienot divas perfect sprieguma avotu parallel.You nevar savienot divas perfect pašreizējais avotu series.By definīcija tie ir perfekts un neviena no tām būs "atmest" tikai, lai, lūdzu, no otras puses.
Bet Jūs varat pievienot 100 mA pašreizējo avots sērijās ar savu sprieguma avotu, lai strāva iecirkņa būs 100 mA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back