Super precīzs 32768Hz Oscilator

S

simce

Guest
Hi every one, man ir nepieciešams risinājums super precīzu oscilatori 32kHz par RTC. Man ir nepieciešama almose precīzu laiku no diviem distances stacijas (tas ir vairāk svarīgi, ka to RTC laiks ir tuvu viens otru, nekā viņi ir tuvu apsolute laikam virs zemes). Es esmu mēģinājis no Dallas / Maxim bet DS32KHZ vienu mēnesi tie var atšķirties viena no otras 10-15 apmēram. Tas var būt saistīts ar temperatūras starpība, jo es pārbaudīts 5gab no šiem oscilatori par telpas temperatūru, un apmēram 10 mēnešus maksimālā novirze bija 1sek, kas ir ļoti labi, bet, kad mainīgais tempearture tiek piemērota tām viņi sāk atšķiras .... To var izmantot arī lielāka frekvenču oscilatoru bet tai ir jābūt ar labu ppm precizitāti .....

Es domāju, ka iemesls tam atkāpies, jo jūs izmantojat ražojumu paraugu, mēģiniet nopirkt vienu un redzēsi starpību atlasītajiem produkti tika pārbaudīti par to ticamību, bet ne par to stabilitāti.

Kā par kameru ar kontrolētu sildīšanas un tāpēc nemainīgā temperatūrā. Tas tiek darīts, ja ļoti augstu precizitāti ir vēlama. Miks

Vai jūs varat atļauties GPS uztvērēji? Šie dos jums laiks abos galos un tie vienmēr būs identiski. Vēl viena dārga iespēja ir nopirkt no viena no galvenajiem pārbaudes iekārtu izgatavotājiem patstāvīgs augstas precizitātes frekvences atsauces. Tie ir parasti 1 daļu uz 10 ^ 8 precizitāti. Vēl viena iespēja ir, lai būtu uztvērēji bloķēta VLF laika signālus, piemēram, WWVB. Jūs arī varētu būt jūsu pašu sinhronizāciju raidītājs, kas savu vienībām saņemt. Vai viens no vienības var būt arī sinhronizēšanu raidītājs.

domāju, ka iemesls tam atkāpies, jo jūs izmantojat ražojumu paraugu, mēģiniet nopirkt vienu un redzēsi starpību atlasītajiem produkti tika pārbaudīti par to ticamību, bet ne par to stabilitāti.
Nē, es neesmu, izmantojot paraugi, man ir apmēram 100 gab DS32KHZ, un es pamanīju, ka dažas no tām ir vairāk šķērsot ar precizitāti nekā citi. Tādā veidā es tāfele ar 10 DS32KHZ un RTC ir un es tos atstājis vienu kode, un tad es mēra novirzes, un tad es izvēlētos pārus, kas ir vistuvāk reizes ...
Kā par kameru ar kontrolētu sildīšanas un tāpēc nemainīgā temperatūrā. Tas tiek darīts, ja ļoti augstu precizitāti ir vēlama.
Es biju arī domāt par šo, bet, kā jūs varat redzēt, es esat veikuši viena kuģa ar 10 oscilators, un tie visi pašus vides coditions. Pat tie ir pašos apstākļos tie diviating. Arī thia Iesniegums ir mazjaudas apstākļos ...
Vai jūs varat atļauties GPS uztvērēji?
Diemžēl par šo pieteikumu es nevaru atļauties GPS dēļ zemās cenas pieteikumu. Sākumā es arī izmantot kādu no raidītāja / uztvērēja sistēmai, lai es varētu sinhronizēt tos vismaz vienu dienu, un šādā veidā es varētu būt zemu enerģijas patēriņu un augstu precizitāti RTC ir. Arī es domāju zeropower RTC ir no ST, un man ir nepieciešama informācija, ja jums ir kāda pieredze izmantojot tos?

Jūsu zemu izmaksu risinājums ir "degt" oscilatori. Palaist tos vairākus mēnešus pirms jums aplīdziniet to biežums, pielāgojot vienu kondensatoru atgriezeniskās saites tīklā. Tas būs iegūt lielāko daļu no ilgtermiņa novirze no tām.

Your zemu izmaksu risinājums ir "degt" oscilatori. Palaist tos vairākus mēnešus pirms jums aplīdziniet to biežums, pielāgojot vienu kondensatoru atgriezeniskās saites tīklā. Tas būs iegūt lielāko daļu no ilgtermiņa novirze no tām.
Jā šis ir viens no iespējamiem risinājumiem. Jo es nevaru atrast pietiekami precīzai oscilators ar cenu, kas ir pieņemams Es izvēlējos DS32KHZ, bet es izvēlētos pārus, kā es esmu darījusi līdz šim. Es esam noskaidrojuši, TCXO 's, kas ir augstākas frequncy bet tas ir pats ppm faktors. Šī pateikt ir man, ka pat ja es tos izmantot frekvenču dalītājiem man būs gala biežums ar vienādu novirzi kā ar DS32KHZ. Vai enyone man pateikt, kāda ir ppm nozīmi. Kāda būs frekvences novirzi, ja man ir oscilator no 100Hz ar 1ppm? Vai tas būs 100Hzx (1e-6 )=+/- 0.0001Hz?

[Quote = simce] ... Vai enyone man pateikt, kāda ir ppm nozīmi. Kāda būs frekvences novirzi, ja man ir oscilator no 100Hz ar 1ppm? Vai tas būs 100Hzx (1e-6 )=+/- 0.0001Hz? [/Quote] ppm = daļas uz miljonu, lai jūsu aprēķins ir tiesības Miks

Ja jūs varat saņemt vienu no zemas frekvences laiks normals, piemēram DCF77 Centrāleiropā jūs varētu izmantot to kā jūsu sinhronizēt laiku. Sarežģītāks risinājums ir, izmantojot vienu no laika normals, kas ir pieejami internetā. best regards

Ja jūs varat saņemt vienu no zemas frekvences laiks normals, piemēram DCF77 Centrāleiropā
Kur es varu atrast vairāk informācijas par šo jautājumu?

Man nav labāk (biļetes), veids, kā iegūt pietiekami daudz laika, informācija par DCF77. Ja vēlaties, lai 1 sec novirzi 10 mēnešos vairāk nekā temperatūru diapazonā jums ir nepieciešams precizitāti 0.04ppm. Cenas oscilatori ar šādu precizitāti ir diapazonā no KE vai k $, neatkarīgi no jūsu mīļākie valūtu, jo tie ir sava veida OCXO. Plain TCXO jūs nevarat atrast labāk kā 0,2 ppm. Ja jūs mēģināt veidot savu OCXO Jums vispirms vajadzētu raksturot katra kristāla rezonators, "dedzināt to" (kā teica), un nevis melodija to uz vēlamo frekvenci un turēt uz nemainīgā temperatūrā. Un atcerieties, lai gan jūs ar rezonatoriem, kas ir noteikts līdz kādu toleranci visā temperatūras diapazonā, tās visas ir dažādas uzvedības un tikai robežas ir vienādas. Es ceru, ka tas var palīdzēt D.

simce, cik daudz precizitāte jums vajag, un cik ilgā laika posmā? Kas ir pieņemama cena? Cik daudz jums vajag? Vai šī ir tikai vienu reizi projektu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back