Stulbs jautājums par FIR filtri

G

GertDalPozzo

Guest
Hi All,
Vai pastāv sakarība (vienkāršas formulas) starp FIR filtru rīkojumu (numurs Krānu) un passband platums?
Jo es zinu, ka, ja passband ir šaura man vajag lielāku skaitu krānu, bet es nezinu, ja šī saistība ir lineāra vai ja ir veids, kā noteikt vismaz minimālo kārtību filtru konkrētā joslas platumu.

Thanks all!

Gert

GertDalPozzo,
GertDalPozzo,
Skatīt šādu papīru:
"Algebriskās pieejas novērtējums
Rīkojumu FIR filtri pilnīgu un daļēju
Apjomu un Phase specifikācijas "by Anthony G. Constantinides, kolēģi, IEEE un Wen Min Li.
.
Raksts parādījās 55 Vol 4, no IEEE Transactions on Signal Processing 2007.gada aprīli.
.
Pants ir brīvi IEEE biedri.Jebkuru pienācīgu koledžas vai universitātes bibliotēkā var saņemt kopiju.Nevaru nosūtīt jums kopiju, jo tas pārkāpj autortiesību likumus.
.
Attiecības starp filtra parametriem un filtrs rīkojumu (Nr. krānu) ir sarežģīta, jo raksts parāda.Tā nav vienkārša lineāra sakarība.
Sveicieni,
Kral

Hello GertDalPozzo,

ciparu filtra Passband platumu ietekmi pāreja platumu.

Kad iestatāt frekvenci nogriešana, jūsu passband platums būs jānosaka pārejas platumu.

Ja jūsu pārejas platums ir mazāks, tas nozīmē, ka jums ir plašāka passband platums.

Un ciparu filtru projektēšanā, ir koeficients 3 ietekmēt viena otrai:
1.Pārejas platums
2.filtrs, lai
3.passband / stopband suseklis

Jūs varat izvēlēties tikai 2 parametrs iepriekš pilnveidošanu, un jums būs upurēt parametrs, atstājot novārtā.

Tā kā jūs interesē atrast saikni starp passband platums un filtrs kārtību,
Mēs noteikti passband / stopband ripple kā konstanti.

Tātad, ja jums optimizēt pāreju platums, jūsu filtru lai būs lielāka.

Tātad, tas nozīmē, ka, ja jūs vēlaties plašāku passband, tad jūsu filtru lai būs lielāka.

Hope this help.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back