Studentu projektu palīdzība vajadzīga.

D

dani

Guest
Dārgie ievēroti locekļi. Studenta projektu, es ar nepacietību gaidu ir viedokli no jums. Es gribu, lai izstrādātu et no diviem maziem elektroniskās ierīces, mēs varam viņiem piezvanīt ierīces galvenās ierīces un ierīces B.. Ja ierīce kļūst ārpus diapazona ierīču B, ierīce jāsāk pīkstienus. Es gribētu abas ierīces ir pēc iespējas mazāks un plānas, cik iespējams. Klāsts arī būtu konfigurējams no 10 pēdu līdz 50 pēdu maks. Ar laba vēlējumiem Dani

Nu, vieglākais veids, kas NOP manā prātā to darīt, ir: dizains vienkāršu RF raidītājs un vienkāršu uztvērēju, strādājot ar fiksētu frekvenci, pēc jūsu izvēles. Uz uztvērēju vietā, labot un paplašināt signālu, tad barību to salīdzinājuma: ja signāls nokrītas zem noteikta līmeņa, izmantojiet salīdzinājuma izejas kaut ko darīt.

Es piekrītu, ka, un tas ir vienkāršākais lieta darīt.

Visas atsauces dizaina vai palīdzot materiāls pieejams? Paldies, lai atbildētu tik ātri. Ja jūs varat lūdzu man kādu izlases darba projektu, projektējot šādus ķēdes, kas būtu ļoti noderīga. Projektēšana un tunning RF ķēdes, šķiet, ir nedaudz grūts man. Ko jūs teiktu par izmantojot gatavi RF raiduztvērēja modulis ar RS232 vai citiem interfeiss mikrokontrolleru. Ar laba vēlējumiem Dani

cik es zinu, gatavu moduļu parasti nāk ar iezīmēm, piemēram automātisko iegūt kompensāciju un stuff ... kas jums ir nepieciešams ir noteikt izturību izejvielu signāla ... tas būtu grūti ar gatavi moduļi ...

Ja Jums ir atļauts izmantot komerciālu moduli un mikrokontrolleru, tad varat iegādāties dažas Xbee moduļus no Digi. Viņi nāk ar TTL līmenī seriālo, integrētu RSSI mērīšanas un programmatūras konfigurējams RF jaudu. Darba frekvence ir 2,45 GHz. Ja jūs konfigurēt moduļi ar 802.15.4 firmware, darot to, kas jums būtu patiešām vienkārša, jums ir tikai mācīties rokasgrāmatu un uzrakstīt dažas rindiņas kodu :) Cena ir 15-20 € + PVN katrs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back