Strange kļūdu ADS's shematisks simulācija

A

alexneverhurts

Guest
Mans projekts fails ir milzīgs, jo es darīju visu, vienā projektā, tāpēc es nevaru augšupielādēt projekta līdz es sapratu, tā, lai atdalītu vienu maketēšana, kopā ar saistīto izkārtojumu failu, substrāts failu un simulācija datu labi, un Man ir vajadzīga palīdzība, lai to.

Tādēļ, ļaujiet man tikai ātri izskaidrot šo kļūdas ziņojumu, tikai gadījumā, ja kāds ir pazīstams ar to.

Man bija maketēšana, mākslīgi to, got s-parametrus, un viss gāja gludi, bez kļūdām.Tad es izveidojis shematisks sastāvdaļa šo izkārtojumu, ko izmanto modelētiem datiem.Un es vienkāršu shēmu slēgums ar vairākiem šādu sastāvdaļu savienojumu sērijās, un mēra s-parametrus.Tā strādāja līdz šim, bet, kad es mainīt izkārtojumu ir ģeometrija, atkārtoti bija izkārtojuma simulāciju, jauna izveidots sastāvdaļu modeli, un atkal skrēja shematisks simulācija atkal, tā deva man šādu kļūdas ziņojumu:

Nederīgs iedzī-datu izkārtojums komponentes ModelDatabase
Fatāla kļūda novērtējot modeļa "MomCmpt", piemēram "XXX"

(XXX ir nosaukums mana izkārtojumu detaļas)

Es to izmēģināju citu izkārtojumu komponentus shematisks, un tā strādāja, tāpēc es esmu pilnīgi sajaukt šeit.Es mēģināšu mainīt manu dizainu ir ģeometrijas mazliet un atkārtoti palaist to, lai redzētu, vai šī kļūda iet prom.

Paldies!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Jūs varat mēģināt izdzēst iepriekšējo datu bāzē un nav pievienojiet pēdējā imitācijas rezultāts, ja atjaunināšana jūsu izkārtojums sastāvdaļa.Vai kopējiet problēmas izkārtojumu dinamiku jaunā dizaina un atkārtoti izveidojiet savu komponentu.Tā strādāja mani pagātnē.

Katru reizi, kad jūs modifikācijas izkārtojumu, jums ir nepieciešams, atkārtot procesu dinamiku -> sastāvdaļu ---> radīt / atjaunināt un dzēst vecās konstrukcijas modelēšanas rezultātus.
Pats ziņojums tiks parādīts ar rīku, kad kādreiz jums izveidot shematisks modelis no izkārtojuma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back