Strange atbildes circuit - nepieciešamība pārbaude

A

ahmed osama

Guest
kāpēc šāds dīvains rezultāts !!!!!!!!!!! tas būtu tikai vienu toni?

Sveiki ahmed Osama, esat mainījis solis izmēru jūsu simulācijas? Es domāju, ka jūsu rezultāti var būt artefakts, jo undersampling. Hope this helps, Kind regards.

Sveiki, ja jūsu frekvenču avots ir f1, laika posmā simulators ir> 1 / (2f1) (Nyquist teorēmu). Tātad f1 = 100MHz, piemēram, jūsu shēmas, laika posmā jābūt> 5nsec. Kind regards.

[Quote = alex_vettoriale] Sveiki,> 5nsec. Ar cieņu [/quote]. <5ns :)

Sveiki, es saņēmu atbildi tajā pašā ķēdē. tikai listern un modificēt iestatījumus pienācīgu atbildi.
78_1252145499.jpg
Atā. Regards, senthil

Hai, es skaidroju ar Vsource. Ja jūs izmantojat Isource, tad jūsu reakcijas līkne ir pareiza. atbildes trūkums, augstas frekvences un reaģējošu sastāvdaļa. Ir atkarīgs arī no pieslēguma RLC paralēli ķēdes (RL ll C ll R). Pirms tam simulācijas, jums vajadzētu pārliecināts par savām prasībām. pretējā gadījumā atbilde, šķiet, ir dīvaini eventhough savas tiesības. Atā.

[Quote = senthilkumar.b] Hi, es saņēmu atbildi tajā pašā ķēdē. tikai listern un modificēt iestatījumus pienācīgu atbildi.
78_1252145499.jpg
Atā. Regards, senthil [/quote] ja jūs izmantojat ideālu vsource kā piedāvājums, citu sastāvdaļu ir bezjēdzīgi

Čau, Ja mazs vērtība R saistīti sēriju ar avotu, tad efekts ir nenozīmīgs saistībā ar L un R. tā kā salīdzināt ar XL un R vērtības. XC vērtība paaugstināt nav collaps atbildi. Eventhough ja jūs gaidāt augstu precīzu rezultātu avota iekšējo R būtu tur. Atā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back