Strāvas nav detektora trauksmes circuit design

M

msmax

Guest
Kas ir visvienkāršākā shēma nākamo: Man ir lādētājs, kas var sniegt max. 14V un 12V akumulatoru. Tiklīdz elektrotīkla ir aizgājuši, lampas un svilpe jāaktivizē baroti no akumulatora. Buzzer būtu silencable ar spiedpogu. Jebkura laba ideja ir bez pārāk daudz nepatikšanas? Vai ir iespējams tikai, izmantojot releji?

Jūs varat darīt to ar releji. Pirmie datori, kurus izmanto releji tikai. Ja kukaiņu sēdēja uz kopumu kontaktiem un releju Pagriezts to squished ķermeņa izraisa vainas dēļ. Šo defektu sauca bug. Viss, kas Jums nepieciešams, ir Flip kritiens, ko var izdarīt ar diviem relejiem. Līnija ja flips to, un jūsu spiediet pogu flops to. Drošības nolūkā 1 / 3 releju būtu pāri elektrotīkla un ko izmanto, lai norādītu, ka šis nosacījums jūsu ķēdē.

Es domāju, ka jūs varat darīt to ar tikai divi releji. Viens ar elektrotīkla maiņstrāvas spole un ar 12V DC spoli vienu. Pirmais Trigers sekundē, kas ir savienots sevi saglabāti režīmā. Pushbutton var izmantot, lai de-enegize šo spoli klasiskā Start-Stop veidā ceru, ka tas palīdz uz

Paldies par atbildi. Bet ... Maģistrāles ir aizgājusi ... lukturi, svilpe sāk. Man patīk klusums svilpe tikai. Atcerieties elektrotīkla joprojām ir pagājis. Savā aprakstā shēma tiks aktivizēti tūlīt vēlreiz, ja es nospiediet klusums (kritiens vai pārtraukt) pogu.

Teorētiski abas stafetes metodei vajadzētu strādāt. Tas ir kārtas shēmu slēgums ar trīs valstis, (ieslēgt ne buzzing nav lampa) (power off buzzing un lampas) (izslēgts lampas jaudu un ne buzzing) Divi releji, var būt četras valstis starp tiem. Tas ir viss jautājums, izmantojot vairākus releju kontaktu formu AND un OR cirucits kontrolēt releju spolēm. Trīs relejs metode ir vieglāk sintezēt ar mazākām un / vai kontaktpunkti ķēdēm.

vadu lukturis ar NC kontaktu AC spole relay. AC-coil PB DC-coil - | |-------|/|-------()--- - | | - DC-coil AC-coil lamp - | / |-----------------( )----- DC-coil svilpe - | |----------------- - () ---

Ja vēlaties, lai taupītu enerģiju aizplūšanu uz akumulatora un naudu, izmantojot maiņstrāvas elektrotīkla releju, lai kontrolētu lampu un CD4000 loģika kārtas ķēdes, lai kontrolētu svilpe. Viens ieguldījumu loģika nāk no elektrotīkla releju un no pusbutton citiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back