A
allanvv
Guest
Es kuģa ar STM32F103C8T6. Es varētu veiksmīgi izmantot UART programmēt un pārbaudīt borta flash atmiņu ar iebūvētu bootloader. Bet tad, kad es reset, un es ielādēs flash, nekas darbi. Mans kods vienkārši kļūst on / off GPIO, ka es esmu uzraudzību, kuras darbības joma. Esmu pārliecinājusies, ka ārējā pulkstenis darbojas pareizi (8MHz). Šķiet, pēc noklusējuma, ka tā izmanto iekšējo oscilatoru, tāpēc es mēģināju noteikt to izmantot ārējo oscilatoru ar uncommenting "# define SYSCLK_FREQ_HSE HSE_Value", bet joprojām nekas nenotiek pēc reset. Te ir mana kods: [kods] int galvenais (spēkā neesošs) {SystemInit (); GPIO_InitTypeDef GPIO_InitStructure, GPIO_InitStructure.GPIO_Pin = GPIO_Pin_15; GPIO_InitStructure.GPIO_Speed = GPIO_Speed_50MHz; GPIO_InitStructure.GPIO_Mode = GPIO_Mode_Out_PP; GPIO_Init (GPIOA, un GPIO_InitStructure) GPIO_WriteBit (GPIOA, GPIO_Pin_15 , 1), savukārt (1) {GPIO_WriteBit (GPIOA, GPIO_Pin_15, 1); GPIO_WriteBit (GPIOA, GPIO_Pin_15, 0);}} [/code] edit: tas ir ar roku gcc 4.5.2. Esmu izmantojis šo toolchain sekmīgi STR7 kuģa pagātnē. Esmu arī mēģinājis ar CodeSourcery ir toolchain, bet joprojām bez rezultātiem.