Stepper motors problēmu

A

abishek

Guest
Es mēģināju takelāžas līdz Stepper motors, bet tas doesn't palaist ...

tā 3kg cm momentu motors ... mēs piegādā reqd pašreizējo vadīt to
rakstīja PGM ar 89c51 un saskarnē to motoru, bet tas doesn't palaist

bet pats PSM darbojas dažādos mehāniskos

pats motors, kas didn't palaist sākas tad, ja pašreizējās impulsi tiek dota ar rokām, izmantojot slēdžus Ona digitālo treneris komplektu ...

kādi varētu būt problēma?
(Mēs arī mēģinājuši dažādas kavēšanās PSM ... nav spēkā)

Tas izklausās frekvence ir pārāk augsta mehāniskā, lai sāktu.Mēģiniet palēninot to uz leju.Varbūt mainot oscilatoru par mikro, ir vieglākais veids, kā iegūt kādu dramatisks ātruma samazināšanu, nevis tikai mainot kavējumiem kodu.
Ja motors sāk, tad jūs zināt, cik bieži ir pārāk augsta.Else, jums ir nepieciešams pārbaudīt pārējo: savienojumi, uc

patiesībā mēs arī mēģinājuši ka .... kas hapens tad ir

motors iet 1 Fwd soli un tad atkal atpakaļ
kods ir paredzēts, lai tas iet continuosly jo Fwd virzienā
bet tas doesn't notikt ....

Motors ir "Japāna servo sabiedrība "......
mēģinājām meklēšanu lapas par to dzinējiem
bet werent iespēja lejupielādēt jebkuru ...

ir iespējams iegūt datu lapu par to?

Fakts, ka mehāniskais soļus uz priekšu un tad atkal man liek domāt, ka Jums nav pareizi noteikt savienojumus, vai arī, ka viens no tinumiem ir atvērts.

Šeit ir saite uz uzņēmuma mājas lapā: www.japanservo.com/
Ja nevarat atrast datu lapu, jūs varat vismaz aprakstīt vadu?

motors mēs iegādājāmies didn't pat skaidrs vārds plāksnes informācija
bet mēs rakstainas veic no interneta par vadu

2 sarkanās vadu jauda un citi 4 4 spoles ....

mēs domājam, problēma ir onlt pašreizējā buferizācijas ... mēs izmantojām ULN ir šim mērķim vēl bez rezultātiem ...

Jūs varat vēlreiz pārliecinātos THW vadu?
Fakts, ka tas darbojas tad, kad jūs piesakāties impulsi manuāli testeris varētu nozīmēt, ka kaut kā jums vadu nepareizi jaunajā sistēmā.

ir u izmanto jebkurā izolācijas ckt starp kontrolieri un motoru, un izmanto visus esošos pastiprinātājs ckt?Es arī tikās ar pašiem prob kad es izstrādātas Robo izmantojot 89c51, es domāju, ja motors iet vienu soli Fwd un vienu bwd solis ir vadu savienojums būs nepareiza, citādi u mēģināt palielināt kavēšanos prog, vai izmantot jebkuri pastāvoši pastiprinātājs ckt vai izmantošanas u. izolators starp kontrolieri un palīdzību motor.Any šo irU let me know krāsa citu 4 vadi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back