steidzami!

I

Ic_fan

Guest
Kā es varu pārbaudīt pāreju biežums NPN tranzistors, izmantojot Cadence?
Thanks a lot!

Pārejas frekvence (Ft) apakšpunktā tranzistors ir frekvence, kurā strāvas pieaugums BETA = vienotību.
Jūs zināt, Ft atkarīgs DC slīpo strāvu kolektoru Ic.Ft ir maksimālais noteiktu vērtību Ic., then perform an AC simulation to plot the current gain Ic/Ib (that is Beta) Vs frequency you will find Ft the frequency that gives 0dB current gain

Tagad, ja jūs vēlaties measur Ft Jums vispirms slīpo tansistor: noteikt bāzes esošo un V CE,
tad veikt AC simulāciju uz zemes gabala esošo iegūt Ic / Ib (tas ir Beta) Vs biežums atradīsiet Ft biežumu, kas dod 0dB pašreizējo pieaugumu

lai jums veicas

Čau, kā es varu izmērīt pašreizējo pieaugumu?Es esmu mēģinājis, bet nebija nekādas vērtības nāk out.
Thanks a lot!

Kad jūs veikt AC simulācija
Jums ir jāizmanto pašreizējo ģenerators noteikt DC vērtību bāzes strāvu.Šajā ģenerators likts AC vērtība = 1
Izmērīto AC vērtību Collector pašreizējo Ic sniedz jums pašreizējais ieguvums: Beta (jo ievadītā strāva (AC vērtība) = 1)
Dont worry par šo AC vērtība, kas izvirzīti pašreizējām ja šķiet jums ir liels, gadā AC simulācijas SPICE vai athor simulators linearize ķēde un nav piesātinājuma iespēja ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back