Steidzami Palīdzība Intervija !!!!!!!!!

C

cqdevil

Guest
Hi folks,
Es esmu jauns kapteinis majoring EE jauktajam signālu ķēžu konstrukcijas.un man būs intervija nākamnedēļ.Vadītājs pastāstīja jautājumi tiks kā tās izstrādā shematisks nepareizi, un es varētu pateikt viņiem, kas ir nepareizi, kas notiks, un kā to salabot, tostarp tranzistors līmeni un klāja līmenī op-amp.

Vai daži pieredzējuši puiši norādīts, kāda veida jautājums tie tiks?Man šķiet, ka šis ir dažas kritiskās daļas, kas būtu payed uzmanība, kad cilvēki dizaina op-amp, tostarp tranzistors līmeni un klāja līmenī.

Vēl viena lieta, tas ir sākuma līmeņa analog projektētajā pozīcijā.

Es gaidu internetā par jūsu palīdzību !!!!!!!!!!!!!!

Liels paldies!

Es esmu jūsu kolēģiem students, kā arī!
Sorry, ja mans 5 centiem, nav vērts, lai jūs ...Viņi var lūgt jums par

Malu attiecības, Sagādes saistīti, parametru / Montekarlo, ķēdes / ligzda simulatrs .... utt

meklē exp ppl komentēt!

kāda ir nostāja jūs dodas uz?ir u notiek tikai pēc tam, kad jūsu BE? Ja tas ir gadījumā, tad jums vajadzētu iet cauri sedra un smith pamatīgi un arī daži Razavi daļu.Jums būtu arī jāspēj atbildēt uz visiem jautājumiem par jūsu projektu.amarnath

kāda ir nostāja jūs dodas uz?ir u notiek tikai pēc tam, kad jūsu BE? Ja tas ir gadījumā, tad jums vajadzētu iet cauri sedra un smith pamatīgi un arī daži Razavi daļu.Jums būtu arī jāspēj atbildēt uz visiem jautājumiem par jūsu projektu.amarnath

Jā, es saņēmu maģistra grādu pēc BE bez rūpniecības experience.I izmēģināt pozīciju sākuma līmeņa analog dizains.Savu produkciju galvenokārt audio pastiprinātāju un Op-amp.

Galvenais jautājums ir tas balstīsies shematisks nepareizi, un es varētu pateikt viņiem, kas ir nepareizi, kas notiks, un kā to salabotEs esmu tikai jautājums, kāda veida kļūda cilvēki parasti dara, kad tās dizains op-amp gan tranzistoru līmenī un valdes līmenī.tāpēc, ka vadītājs man teica, ja es esmu darbā. Es gribētu sākt ar klāja līmenī un tad doties uz tranzistors līmenis pēc zināma pieredze.

Es zinu, tas lielā kompānija ir ļoti grūts uz vietas interviju, ka ir iemesls, kāpēc es vēlos darīt skaidru šo, jo man nav nekādas pieredzes attiecībā uz noteiktu kļūdas ķēdēs.

Paldies par ieteikumiem!

Es būšu online gaida jūsu palīdzību!Pievienots pēc 25 minūtēm:Vēl viena lieta, to ražojumu galvenokārt Audio pastiprinātāju un ātrgaitas pastiprinātāju.Pilns nosaukums stāvoklis ir Precision Analog-Linear dizaina inženieris.

Paldies jums puiši ierosinājumiPievienots pēc 7 minūtēm:Vēl viena lieta, to ražojumu galvenokārt Audio pastiprinātāju un ātrgaitas pastiprinātāju.Pilns nosaukums stāvoklis ir Precision Analog-Linear dizaina inženieris.

Paldies jums puiši ierosinājumi

tikai mēģināt atrisināt problēmu opamps:nav ideāls opamps,

kāpēc opamp lieto galvenokārt atsauksmes režīmā

kāpēc jums būtu jākompensē opamps ar vairāk nekā vienu etapu

kas ir dzirnavnieks kompensācija, kas notiek, ja tas ir piemērotsKā jūs iet par projektēšana opamp ievadot savu varu spec un izejas sparā.padarīt jēdzienu izlaides šūpoles un icmr, apgriezties likme ir ļoti skaidrs.

atrisināt dažas intervijas jautājumiem, kas ir pieejami tīmeklī, kas palīdzēs jums.amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back