Statiskā Jauda un strāvas noplūdes tranzistoru!

A

Avighna

Guest
Ko xactly mēs domājam ar statisko spēku? Es domāju es saprotu tas ir noplūdes strāvas, un tur ra pāris faktori, kas veicina šīs noplūdes strāvas .... kā vārtu noplūdes zemsliekšņiem noplūdes pn krustojumam noplūdes, ko mēs saprotam ar iepriekš minēto trīs? ...... ti vārtu noplūdes, zemsliekšņiem noplūdes, pn krustojumam noplūdes .. varētu kāds man palīdzēt saprast jēdzienu šo statisko varas sīkāk .... vai ir kāds, no kurienes mēs gremoklis saprotam šo stuff skaidri materiālus! Plzz laipni palīdzēt!!

Hope u zināt, ka tranzistors ir 4 termināli vārtu avots darbaspēka aizplūšanu ķermeņa vārti noplūde - pašreizējais noplūde no vārtu avota. sub slieksnis noplūde - pašreizējais noplūde no drenāžas avota. pn krustojumam noplūde - pašreizējais noplūde no aizplūšanu uz ķermeņa. daži citi sīkumi info. - In 65nm procesā, vārtu oksīds 1.2nm bieza. Citiem vārdiem sakot, tikai 5 atomus biezu (jā, mēs runājam atomu). ceru, ka u var tagad iedomāties, cik viegli elektronu plūsma starp vārtiem un avotu ar šo 5 atomiem un tādēļ vārtu noplūdes kļūst jautājums. kā noteikt vārtiem noplūdi? Ans - izmantojot kaut biezāka nekā 5 atomiem. tas ko, ka iedomātā vārdu HKMG (High K metāla vārti) ir aptuveni. kapacitātes = K.. e0 / d, lai saglabātu kapacitātes nemainīgu, ja u pieaugums d, tad u ir palielināt K arī (no šejienes vārds augstu K). Pārbaudiet šo 3 kursi at Stanford (ee271, ee313, ee371) labas lekcijas par digitālo VLSI.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back