starpību starp IP balss pārraides un balss LAN

B

bangash

Guest
hi .. Es gribu zināt starpību starp IP balss pārraides un balss pārraides lokālo tīklu.

[Quote = bangash] hi .. Es gribu zināt starpību starp IP balss pārraides un balss pārraides lokālo tīklu [/quote]. kā es to redzu, vienīgā atšķirība ir vārds. Vienā vai otrā veidā tas ir VoIP.

Tehniski, balss lan nav nepieciešams, lai izmantotu IP kā bāzes protokols. Piemēram, Ethernet lokālajam tīklam, jūs varētu izmantot pamattiesības ethernet paketēm, lai nodotu balsi datus tieši, neizmantojot IP vai kādu citu Augstāka līmeņa protokoliem. Praktiskā ziņā, lai gan, sinip ir pareizs: IP ir standarta vairošanai balss datu tīklos.

Voice over LAN ir tāds pats kā Voice over IP, bet jēdziens "Voice over IP" ir plašāka, Voice over IP, jūs varat redzēt neto WAN, LAN, uc un ar dažādiem protokoliem (ATM, SDH, Ethernet, FDDI, uc) Man vajag slānis trīs satiksmes Paquet VoIP, bet man vajag conected pie slēdža L2. ggg_lp PD: atvainojos par savu angļu valodu.

Voice over IP ir tāds pats kā Voice over LAN, galvenā atšķirība ir Voice over LAN tiek izmantots LAN tīkliem, kas izmanto IP protokolus, bet Voice over IP tiek izmantots jebkurā platjoslas plūsma, un, visbeidzot, VoIP ir daudzas funkcijas, kā Voice over LAN.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back