Starpība starp VCD un VPD

S

sujittikekar1

Guest
Vai kāds, lūdzu, paskaidrojiet man, starpību starp VCD failu VPD failu detalizēti. kuriem viens ir labāks, un kāda tiek izmantota, ja? Paldies jau iepriekš.

Kā vienu man zināms, VCD fails ir IEEE standered noteiktā formātā, lai vilnim dempinga, tāpēc tiks atbalstīta visās simulatori, vilnim skatītāju. Kamēr VPD ir Synopsys standarts vilnim datu bāzes, tāpēc tiks atbalstīta tikai Synopsys instrumentiem. VPD izmērs būs mazāka nekā VCD failu tā, labāk izmantot VPD, ja Jums ir Synopsys instrumenti (egVCS) Ceru, ka tas palīdz. Regards, VJ

Es domāju, Novas FSDB ir labākais formāts. Ja jums ir Debisī, izmantojiet to.

[Quote = sujittikekar1] Vai kāds, lūdzu, paskaidrojiet man, starpību starp VCD failu VPD failu detalizēti. kuriem viens ir labāks, un kāda tiek izmantota, ja? . Paldies jau iepriekš [/quote] VCS ir tikai signāla darbības laikā VPD / SHM / WLF / FSDB - visi bināriem formātiem no dažādiem pārdevējiem ir daudz atkļūdošanas informāciju (piemēram, autovadītāju utt.) Vislabāk ir izmantot binārā formātā un, ja nepieciešams pārvērst to VCS, izmantojot: vpd2vcd fsdb2vcd shm2vcd wlf2vcd komandas. HTH Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Ja u vēlaties veidot TDL un palaist QC plūsmu, U jāizmanto VCD.

var kāds pateikt Kas pilnīgu definīciju VPD? Piemēram VCD-> tās vērtību pārmaiņām izgāztuves

Jūs varat pārliecināties, VCS ir wlf2vxx? Es nevaru atrast to saskaņā direktorijā manu v2006.06 VCS-SP2-2

Hi appu 5 pilna def VPD - VCD plus (valus izmaiņas izgāztuve plus)

wlf2vcd ir modelsim. Kā WLF fails rada modelsim. VCS nebūs kam to kā, Synopsys nav nekāda sakara ar WLF failu, kas ir patentējusi modelsim.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back