Starpība starp signāliem un mainīgo

S

sachin maheshwari

Guest
hi ..... var kāds man pateikt, Wat ir starpība starp signāliem un mainīgajiem lielumiem in VHDL

Ieskatieties šajā, tāpat kā matemātika: f (x) F ir funkcija, pēc dažu noteikumu un x ir parametru vērtības

atbildi thanx bet es gribu vairāk piemēroti atbildi.

In VHDL Signāls ir wire. Signāls tiks sintezētas uz vadiem vai flip-flop/latch atkarībā no tā, kā jūs to izmantot. Signāli ir globālas, tie ir redzami visu modulis / vienībā. Mainīgais ir pagaidu uzglabāšanas elements. Mainīgie lielumi ir vietēji, ti, tie ir redzami tikai iekšā procesā, kad jūs atzīt tos. Mainīgie lielākoties sintezētas uz slēgmehānismu vai FF. Mainīgie var tikt uzskatīts par un izmantot iekšpusē PROCESS. Atsaucas VDHL sintēze primer J. Bhasker vairāk info.

[Quote = Sachin maheshwari] hi ..... var kāds man pateikt, Wat ir starpība starp signāliem un mainīgajiem lielumiem in VHDL [/quote] Hello friend U skatīt šeit adifference b / w mainīga un signāls precīzi [ u] VARIABLE Vs signāli : Mainīgie tak mazāk atmiņas, bet signālu nepieciešama papildu informācija, lai varētu plānošana un signālu atribūtus. * Mainīgie tiek piešķirti vērtības, nekavējoties, bet signāli tak kādu laiku ir piešķirta vērtība, ti, signāli nav atjaunina tūlīt * Signāliem hav vēsture, bet mainīgie dont HAV. * Mainīgie lielumi ir pagaidu uzglabāšanai un hav nav aparatūras nozīmes.

Hi, cik iam attiecīgā: signāls ir stieples VHDL, kur kā mainīgais ir pagaidu uzglabāšanas elements (bez HW sintezēto), ja mēs gribam vērtību izmaiņas pašā ciklā deklarēt mainīgo citādi signālu (nākamajā pulksteni).

Turklāt, mainīgie var būt arī synthezied līdz FF, ja lasījumā tika izdarīts b4 rakstiski (piešķirt). Tas ir izdevīgi izmantot mainīgo, nevis paša procesa signālu.

in VHDL par signālu vadītājs ir radīts, kas piešķir vērtību paredzētajā laikā, bet par mainīgo lielumu nav šādiem autovadītājiem ir izveidots. uz mainīgas vērtības ir piešķirts bez delta kavēšanās, bet signālu vērtības ir vienmēr piešķir pēc delta kavēšanās, ja nav kavēšanās ir noteikts uzdevums paziņojumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back