Starpība starp Saistītie Grid un Standalone Vēja enerģijas pārveides sistēmu

A

aditya1

Guest
Sveiki, es gribētu zināt, pamata atšķirība kontroles stratēģiju gadījumā energosistēmai pieslēgtās WECS un patstāvīgs sistēmas. Man bija iespēja atrast daudz informācijas saistībā ar ātruma kontroles, pārveidotāja vadības utt pieslēgtas energosistēmai sistēmu, bet nevis attiecībā uz savrupiem sistēmas. Es neesmu īsti skaidrs (nepieciešams) DQ kontroles invertoru .. Vai tas ir vajadzīgs, ja neatkarīgās sistēmās? Es gribētu zināt, vai ir kādi dokumenti, kas runā par atšķirību attiecībā uz kontroles Stand-alone WECS un energosistēmai pieslēgtās WECS. Aditya

Pamata atšķirība starp tiem ir saistīts ar produkcijas izolācijas un fāzes / laiku. Režģī savienotām sistēmām Jūsu vadības sistēma ir, lai saņemtu atgriezenisko saiti no tīkla palikt fāzē (laika) ar to. Paskatieties:

Paldies. Es esmu iet cauri PDF un atrast to diezgan noderīga. Man ir šaubas kaut kas minēts par Pg. 41, vai jūs varētu man palīdzēt saprast? "Ir vērts zināt, ka gadījumā, ja VQ komponents tiek kontrolēta ar nulli, tad Vd komponents seko tīkla sprieguma rotācijas Šajā gadījumā aktīvās jaudas ievadīts tīklā var kontrolēt. Pārveidojot pašreizējos šajā pašā rāmja un rīkojoties amplitūda Id sastāvdaļu. Iq komponents ir arī jākontrolē, lai nodrošinātu nulles reaktīvo jaudu injekcijas. Gluži pretēji, ja VQ komponents tiek kontrolēta līdz nullei PLL, aktīvās jaudas tiek kontrolēts ar Iq pašreizējo detaļas un Id pašreizējo detaļas tiek izmantotas, lai kontrolētu reaktīvā jauda līdz nullei vai līdz vajadzīgajai vērtībai . " Kaut kas šķiet pilnīgi off šo paskaidrojumu. Ja mana izpratne ir taisnība, to vajadzētu saukt par "Gluži otrādi, ja Vd (nav VQ) komponents tiek kontrolēts līdz nullei PLL, aktīvās jaudas tiek kontrolēts ar Iq pašreizējo detaļas un Id pašreizējo detaļas tiek izmantotas, lai kontrolētu reaktīvā jauda līdz nullei vai līdz vajadzīgajai vērtībai "Vai jūs varētu komentēt nepieciešamību DQ transformācijas uc gadījumā Stand-alone slodzēm (ex. Motors & Resistive bankas) Šajos gadījumos mēs nepieciešams invertora kontrole šeit norādīto, vai varētu tur būt vienkāršāks veids, kā darīt lietas?

Gada DQ balstītu kontroles priekšrocība ir jābūt explicite piekļūt reālā un reaktīvās jaudas nodošanu tīklā. Varat dizains režģa sasaistīto invertora kontroli, pamatojoties uz alfa-beta, kā arī. Lai stand-alone darbību, jūs rādāt frekvences un sprieguma. Real un reaktīvās jaudas, ko prasa slodzi. Vairāk kritiskais punkts ir kontrolēt ģenerators atbilstoši enerģijas patēriņš. PS: Es domāju, jums ir taisnība par "Vd (nav VQ)".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back