Starpība starp Mixer un sviras

A

ArjunSC

Guest
Hi,

Kāda ir atšķirība starp maisītāju un reizinātāju.Un kāpēc nav mikseri / kvadrātiskās maisītāji IC nav pieejami HF diapazonā?

Arī var kāds man palīdzēt par to, kā īstenot kvadrātiskās maisītāju, izmantojot Tranzistori.

Iespējams, jūs mēģināt atrast upconverters (modulatoru) apakšpunktā downconverters (demodulatori).Tie, protams, ir pieejamas HF.Veikt apskatīt Hittite:

www.hittite.com

Meklēt modulatori uz upconvert uz HF, un IQ mikseri līdz downconvert

Es domāju, ka atšķirība ir tā, ka maisītāju ne tikai vairoties, u var domāt par to, kā tad, ja kāds maisītājs rīkojieties šādi>>>>
IF = RF * SGN (LO), nevis tikai IF = RF * LO
uzPievienots pēc 58 sekundes:varbūt ii neesmu pietiekami skaidri to, kas man nozīmēja, ka LO amplitūda nedrīkst parādīties IF vienādojumu

Es domāju, ka jums ir starpība starp frekvences reizinātājs un maisītājs, tie ir līdzīgi daudz bet galvenā atšķirība starp tiem ir tāda, ka frekvences reizinātājs tikai viens signāls tiek netieši, atrodoties maisītāju mums divi signlas kā avots.Abos no tiem pieeju mūsu vajadzību, mēs vadīt shēmas, nelineāra zona, lai ražotu harmoniku no ieejas signāla (kā reizināts biežums ieejas signālu), kas pavairošanas un ražot intermodulācijas ievades signlas ar maisītāju.Viens no pazīstamākajiem reffrence par šīm tēmām ir "Nelineārā Mikroviļņu shēmām" ar Stephan Masa Šī grāmata ietver gan par šiem jautājumiem (biežums reizinātājs un Mikseris) dažādās nodaļās, arī jūs varat atrast to, kā īstenot līdzsvaru un kvadrātiskās līdzsvaru maisītājs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back