starpība starp dažādu Lattice CPLD?

C

chicken_feet

Guest
Hi all,

Vēlētos jautāt par būtiskas atšķirības attiecībā uz ispMach 4000V/B/C un ispMachZ un ispMach 4A5 sērija ...

Viss, ko es varētu savākt no spec, ka --

ISP Mach 4000 sērija - iet pie 1.8V uz 3.3V, Low statiskā pašreizējais

ISP Mach Z sērija - darbojas tikai ar 1.8V un zemākā strāvas patēriņš

ISP Mach 4A5 - tikai vienu, kas darbojas ar 5V, augstākais pin to pin kavēšanāsMan vajag izmantot CPLD savā sistēmā, un tas nav būtiskas prasības ātrums CPLD.Enerģijas patēriņš arī nav jautājums, jā, tad kura man vajadzētu izmantot?Esmu par 5V klāja un 3.3V power supply, bet visi kopā IC ir balstīti uz 5V CMOS.

Tā ir parastā prakse ir izmantot 3.3V CPLD in 5V sistēmu?Kas ir max pašreizējais nogrimšanas un izcelsmes noteikšanu CPLD i / o pin ar Vcc piegādi 3.3V?Vai to var izmantot vadīt LED?

Arī tad, ja man būtu izmantot 4A5 sērija ar no 5V Vcc, spec pieminēt, ka IO joprojām darbojas bāzes ar 3.3V Vcc.Vai tas nozīmē, tad tas ir IO rezultāts būs 3.3V, kad augsta un 0V, kad zemi?Vai tas ir avots problēmu, saskarnes ar citām 5V CMOS ic?

Kura no sērijas ir lētāki par to pašu tilpumu?Es meklēju vai nu Mach 4.000 vai Mach 4A5 sērijas.Paldies un ir laba diena.

chicken_feet

hi tu r pievēršoties viens ražotājs šo varat saņemt labāku atbildi no tehnoloģiju atbalsta komanda pati.Lūk daži būtu izmantojis dažas sērijas CPLD vēl nav viss, jo ir n ražotāju skaits un ierīcēm.

Man ir zināma pieredze ar režģi CPLD's, tāpēc šeit ir mana atbilde:
Ja jums ir 5V sistēma, vienīgā iespēja ir izmantot M4A5's.Šī ir viena sprieguma daļa, bet rezultāti vadīt tikai 3.3V.Taču tas parasti nav problēmu, jo lielākā daļa ierīcēm ir ieguldījums tolerance zem 3.3V.
Ja jūs varat izmantot 3.3V kā sistēmas jaudu, tad varu ieteikt Mach4000 sēriju.Ļoti lēti, viegli lietojamām un stabila.
Uz augšu programmatūra ir bez maksas.

Sveicieni
L

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back