Starpība starp 10Base-T un 100Base-T Ethernet

C

chhsieh

Guest
Hi visiem,

Es esmu iesācējs ar Ethernet.

Nesen es esmu iesaistāms integrēt mūsu in-house Ethernet MAC IP no manas boss.Viens no iezīme ir apgalvots, ka tā spēj darboties 10Base-T.No otras puses, dažas ievada materiālus, teica, ka T atšķirība starp 10Base-T un 100Base-ir frekvence (vēlāk ir ātrāks).

No iepriekš minēto informāciju, ir iespējams darboties 100Base-T šī Ethernet MAC IP kodols, ja pulksteni ievade ir mainīta no 2.5MHz līdz 25MHz?Avotu, visi met laika ierobežojumiem ir pieņemts.

Paldies par jūsu atbildi un, lūdzu, ieteikt vai labot mani, ja iespējams.

Sveicieni,
chhsieh: D

Cienījamie snb7sug,

Sorry par manu neskaidrs jautājums.Lūdzu, piliens paziņojumu par 2.5MHz un 25MHz jau minēju jautājumu.

Mans jautājums ir šāds:
Par 10Base-T var Ethernet MAC IP kodols, tas varētu darboties saskaņā ar 100Base-T bez izmaiņām?Ar laba vēlējumiem,
chhsieh

with 10Base-t Ethernet, ie both the LANs can be bridged together.

Saskaņā ar to, kas man ir pētīta, 100Base-T Ethernet ir atgriezenisku savietojamību
ar 10Base-T Ethernet, ti, gan LAN var tikt pārvarētas kopā.
Tādējādi uzskatot, ka es justies 10Base-T Ethernet, var strādāt zem 100Base-t vienu.

SSP ir atmest tiesības, ja jūs veicat rūpniecības paketi, pēc atjaunināšanas tas jums ir atgriezenisku savietojamību, lai saglabātu jūsu tirdzniecību.ar šo teikumu, es vēlos apliecināt jums ne tikai Ethernet, bet arī citiem standartiem atgriezenisku savietojamību ir svarīgs faktors, un visas standars, kas ir modificēti, lai būtu labāki rezultāti atbalsta to iepriekšējās versijas.

Es domāju, ka visas versijas atbalsta "auto sarunu" funkciju
tas nozīmē, ka sarunas nokļūst pie sākumā sesiju izvēlēties piemērotu ātrumu, gan avotu un distnation

Jā, tas ir rgt.
Šajā autonegotiation iezīme ir klāt 100base-t Ethernet.
to lieto 3 pamata mērķiem:
1.nodrošināt saderību starp neatbilst ierīcēm
2.ļauj mezglu zināt spējām cita mezgla
3.ļauj mezglu zināt iespējas maršrutētāju.

Tomēr 100BaseT strādā 10BaseT tīkla ātrums ir tikai 10Mbps.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back