standartizācija Šūnu bibliotēkas

K

kishore2k4

Guest
Hi,

Man ir daži FPGA programmēšanas pieredzi.Es gribu izmēģināt ASIC dizains, bet trūkst nepieciešamie instrumenti un zināšanas.Lai sāktu darbu, kur es varu iegūt kādu standarta šūnu bibliotēkas, kas ir saderīgi ar sintēze rīkus no Mentor Graphics piemēram Leonardospectrum, augstas precizitātes RTL uc

Kur es varu iegūt kādu P & R instrumenti un izkārtojumu redaktori?Arī FPGA dizains Es parasti do simulācijas ar modelsim un vai chipscope bet es saprotu, ka ASIC vārtu līmeņa modelēšanas jāveic ar HSpice vai kaut kas līdzīgs, tā ir taisnība?

Mans vēlamais ABL ir Verilog, lai es nevarētu izmantot alianses CAD instrumentus, tie, šķiet diezgan laba, though.

Jus iet cauri ASIC izstrādi Kit pamācību, i am pievienojot failu jums.
Acīmredzot u ir jāzina precīza ASIC dizains plūsma, lai īstenotu ur ASIC un nepieciešams instruments zināšanu un platrform
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Paldies par failu, bet es apzinos plūsmas.Man vajag dažas lietas, jo man nav pieejams dārgs ASIC projektēšanas rīku, man ir pieeja tikai tiem FPGA projektēšanas rīku.

Tāpēc man ir nepieciešams standarta šūnu bibliotēka, ir saderīgs ar Mentor Graphics vai Snyplicity tech bibliotēka formātos.

Tagad ASIC sintēzi un RTL simulācijas ir diezgan triviāla ar FPGA instrumentiem, bet kas par P & R un modernu stuff, piemēram KDR, LVS utt utt?

Es nedomāju, ka viņi ir kādi brīvi līdzekļi pieejami šādus uzdevumus.Var kāds man palīdzēt šeit?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back