stabilu nemainīga strāva ģenerators ar LM317

F

fuzzzy

Guest
Viens no maniem ķēžu es esmu, izmantojot pastāvīgu pašreizējo ģeneratora LM317 konfigurāciju, lai nodrošinātu 100mA 12V barošanas. Man ir problēma: darbības laikā LM317 kļūst karstāks un tā mainās esošo produkciju. Es gribētu, lai būtu stabils izejas strāvu. Vai jūs, lūdzu ieteikt man veids, kā kompensēt šo kļūdu?

LM317 regulatora kompensē plašā temperatūru diapazonā, tāpēc ir iespējams, ka problēma ir tajā rezistors, ko izmanto kā strāvas sensora .. Jūs varat mēģināt divas lietas: - izmantot rezistors, kam paredzēta lielāku jaudu, teiksim, 1W .. - Zemāka ieejas spriegums, kas tiek padots uz LM317, un darot jūs samazināt elektroenerģijas pārvērš siltumā LM317 .. Arī jūs varat izmantot Heatsink .. Regards, IanP

I don 't domāju, ka tas šunta rezistoru! Ja es regulāri lm317 vēsu ar ventilatoru pašreizējā paaugstināt vēlreiz. Es esmu, izmantojot 1,5 lm317 par 100mA no 12V. Es domāju, ka vajadzētu izmantot heatsink. bet ko jūs domājat, ja es izmantoju LM338 vai LM350. Viņi atzīti par 3A vai 5A, lai viņi diez vai var saņemt hotter.

Ja es glabāt lm317 vēsu ar ventilatoru pašreizējā izvirzīt no jauna.
Izklausās siltuma shutdown .. Tādos pašos apstākļos citas regulatoru (LM350 un LM338) var izturēties tāpat .. To novērtējums ir spēkā tikai tad, ja nodrošinātu pietiekamu siltuma pārneses ārpus IC struktūra .. Tātad, mēģiniet, lai saglabātu IC temperatūras nosaka, pievienojot Heatsink .. Regards, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back