Stabils Logarithminc pastiprinātāji

A

Analog_man

Guest
Čau, Man vajag Dizainparauga apraksts dokumentu vai balta papīra par logaritmiska Amplifer. Mans pieteikums ir jāspēj strādāt ar pāris simti volti arī ir ļoti precīzi virs temperatūras. Paldies,

Logarithmitic pastiprinātājs var nozīmēt ļoti atšķirīgas shēmas, pamatparametrus, joslas platumu, dinamisko diapazonu un vajadzīgo precizitāti jādod lai noskaidrotu, kurai aromāts ir domāts.

Lai noteiktu pareizo Logarithmic pastiprinātājs mums ir vajadzīga labāka izpratne par pieteikumu, piemēram: Bandwidth, Dynamic Range dB, darbības sprieguma diapazons. Logarithmic Amplifier nav ļoti precīzi, ja jums ir mainīga temperatūra, tām ir jauks raksts, kas cenšas uzlabot precizitāti Logarithmic Amplifier zemāk: http://www.astinco.com/articles.php Jūs arī var Google meklēt vairāk potenciāli info.

Logarithmic Amplifier nav ļoti precīzi, ja jums ir mainīga temperatūra, tām ir jauks raksts, kas cenšas uzlabot precizitāti Logarithmic Amplifier
Temperatūras kompensācija, kā norādīts rakstā, ir lietots kopš desmitgades komerciālos logaritmiskā pastiprinātāju ( skatīt, piemēram, TI, bijušais Burr Brown LOGxxx IC) un var atrast, piemēram shēmas, diskrētu log amps ar diferenciāli pāriem, kā labi. Tie sasniedz ievērojamu precizitāti, ja es būtu pretrunā ar minēto paziņojumu. Tas nav skaidrs, tomēr, ja šī analog computional shēma vai logaritmisko natūrā, ja detektoru (ko lieto spektra analizatoru vai radaru) tiek prasīta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back