stabilitātes analīze ar soli atbildi un AC cilpas analīze

C

chang830

Guest
Čau, Es esmu darot stabilty analīzi. Solis analīze liecināja, ka ciruit nav stabila, jo mēs noskaidrojām, ka ir daži zvana pat svārstību. Bet AC cilpa analīze parādīja, ka posmā rezerve ir pietiekama. Es biju nesaprašanā, ko tas. Kāds ir kādreiz radušās līdzīgas lietas? Paldies

Ja jūs izmantojat ritma sistēmas stb analīzi var izmantot. Varbūt atbilde ir tur.

AC analīzi padara risinājums tikai ap dc darbības brīdi. Lielā signāla pārejas ķēdes parametri ir mainījusies, un tas droši vien kādā brīdī stabilitātes condiition neapzinās. AC analīze palīdzēja tikai pagrieziena ķēdes parametri atbilst stabilitātes kritēriji. Un pārejošas analīzi, lai pārbaudītu, jo tas ir vairāk pareiza. Ja u ir [sen amortizētai] svārstības tas nozīmē, ka ur shēma nav stabils vai tuvu šai.

Sveiki, man, es nekad redzēt izņemot šo Bode digram teoriju, kamēr svārstību sākas maza signāla reģionā. Kas ir vajadzīgs šeit, tuvāk un rūpīgas pārbaudes mezglu, ko mezgla par to, kas īsti notiek ķēdes pie svārstību frekvenci. viens veids, kā darīt varētu būt, mēģiniet atvērt cilpa, injicēt nelielu Sinewave pie OSC. freq. skatīt tomēr rezultāts sprieguma saņemt papildinājumi un tās fāzes / viļņiem ...

Kļūda es pirms tam es beidzās sim atverot cilpa fāzes starpība> 60, bet, kad tuvu cilpa lietas mainīt un iekraušana vāciņu tika noņemts.

Un es gribu zināt, kā analizēt stabilitāti cilpas? Kā lauzt to darīt simulācijas? thx!

Hi there, Es domāju, ka tur varētu būt daži kļūda, kad ur sadalīšana cilpa stabilitātes analīzei. Var u post ur cir datnē, kur ur darot .. tad, iespējams, es varētu palīdzēt u. Ur dc darbības viedokļa shēmas, nedrīkst mainīt, ja ur darām AC analīzi. ko ru dara tas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back