C
chickenvlsi
Guest
Hi All,
Es lietoju Cadence ADEXL versija 6.1.3.5 veikt Stūra Simulation ar cmos10lpe.
Mana problēma ir šāda:
Raksturīgi, bibliotēka piedāvā saviem lietotājiem stūra sadaļas, piemēram tt, ff, ss, lai ļautu tām izpildīt stūra simulāciju.
Tomēr, IBM cmos10lpe neparedz tiem veida stūriem.Tā vietā, tā piedāvā stūra parametriem, piemēram, šādi:
*** Default corner sigma vērtības = 0 (nomināls) (-3, 3)
Sigma = 0
Cor_rx = sigma
Cor_pc = sigma
Cor_nmos = sigma
Cor_pmos = sigma ...
Pašlaik es cenšos izmantot ADEXL 6.1.3.5 kas atbalsta GUI stūra simulāciju.Bet tas prasa stūrī sadaļās kā ff, tt ...no modeļa bibliotēkā.Jo cmos10lpe bibliotēka ka es esmu, izmantojot nenosaka šīm iedaļām, es nezinu, kā atrisināt šo problēmu.
Vai jums ir kādas idejas, kas palīdzētu man izpildīt stūra imitāciju ar cmos10lpe izmantojot ADEXL 6.1.3.5?
Es esmu patiesi cer dzirdēt no jums.
Liels paldies.
Es lietoju Cadence ADEXL versija 6.1.3.5 veikt Stūra Simulation ar cmos10lpe.
Mana problēma ir šāda:
Raksturīgi, bibliotēka piedāvā saviem lietotājiem stūra sadaļas, piemēram tt, ff, ss, lai ļautu tām izpildīt stūra simulāciju.
Tomēr, IBM cmos10lpe neparedz tiem veida stūriem.Tā vietā, tā piedāvā stūra parametriem, piemēram, šādi:
*** Default corner sigma vērtības = 0 (nomināls) (-3, 3)
Sigma = 0
Cor_rx = sigma
Cor_pc = sigma
Cor_nmos = sigma
Cor_pmos = sigma ...
Pašlaik es cenšos izmantot ADEXL 6.1.3.5 kas atbalsta GUI stūra simulāciju.Bet tas prasa stūrī sadaļās kā ff, tt ...no modeļa bibliotēkā.Jo cmos10lpe bibliotēka ka es esmu, izmantojot nenosaka šīm iedaļām, es nezinu, kā atrisināt šo problēmu.
Vai jums ir kādas idejas, kas palīdzētu man izpildīt stūra imitāciju ar cmos10lpe izmantojot ADEXL 6.1.3.5?
Es esmu patiesi cer dzirdēt no jums.
Liels paldies.