SRAM

G

giri_lp

Guest
Kā atrast lasīt failiure varbūtību SRAM?
Lai būtu precīzāk būs lasīt failiure ar SRAM, kad invertoru spriegums jebkurā no palielinās pārsniedz robežvērtību, tādējādi padarot otru, lai pārslēgtos valsti .....

Hi ...
SRAM šūna kā redzams, ir izgatavota no divām back atpakaļ invertora ..
Var teikt, ka šis knid ar aizbīdni vai SRAM šūna varētu saņemt pārslēgtos kad viens no invertor izlaides šķērso attiecīgo ierobežojumu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka passgates esat saistīts ar šiem invertor varētu ietekmēt viņu rīcību, un jūs varētu redzēt šo uzvedību.

Lai aprēķinātu probablity es ieteiktu, ka jūs izmantojat Monte-Carlo simulācijas.

Es ceru, ka tas palīdz ..

Hi,
Vai jūs, lūdzu, īsi man par metodi, lai atrastu lasīt failiure varbūtību, izmantojot Monte-Karlo simulācijas?

giri_lp rakstīja:

Hi,

Vai jūs, lūdzu, īsi man par metodi, lai atrastu lasīt failiure varbūtību, izmantojot Monte-Karlo simulācijas?

Man nav ideju par ādminis instrumenti ..

Jums vispirms jāatrod kurā visi parametri jūs varētu svārstīties.Varbūtības sadalījuma Šo parametru jādefinē.Tad jāatrod, kas ir paredzēto iespēju ādminis instruments, lai modelētu neatbilstību.Es zinu, ka terminu vārdnīca un hsim var darīt, bet nav pārliecināts par ādminis rīks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back