Square ir sinusoidāls vilnis pārveidotājs palīdzēt ..

N

nandhu015

Guest
Sveiki

Var kāds man palīdzēt izstrādāt kvadrātveida vilnis no mikrokontrolleru uz sinusa vilni.

Frekvence ir 50Hz

Gaidot atbildes

Nandhu

LPF ar atslēgšanās frekvenci 50Hz - <150Hz to darīs.

Kvadrātveida vilnis sastāv no 1. Harmonisko un visiem nepāra tiem tik tikko filtru prom nepāra harmonikas, atstājot pamata sinusoidāls vilnis un visi DC kompensēt.
Iecirtums / bandpass filtrs strādās tikpat labi šie noņems DC komponents arī.

Jūs varat izmantot PLL.Bet VCO jābūt ir sine vilnis produkcija

kvadrātveida vilnis ir jūsu atsauces signālu un izlaide VCO ir sinusoidāla viļņa

Old Nick wrote:Iecirtums / bandpass filtrs strādās tikpat labi šie noņems DC komponents arī.

Sveiki visiem,

Kopīgas triks, lai to darīt, ir divreiz integrēt kvadrātveida vilnis, kas lokiem un parabola, un pēc tam daži zema caurlaides filtru, lai novērstu augsto freq.sastāvdaļas

Ceru, ka tas palīdz, laba vēlējumiem!

jorgito rakstīja:Kopīgas triks, lai to darīt, ir divreiz integrēt kvadrātveida vilnis, kas lokiem un parabola, un pēc tam daži zema caurlaides filtru, lai novērstu augsto freq.
sastāvdaļas

Es neesmu Shure LvW.
Integation izlaide pirmais ir sawtooth un otro izlaide ir virkne lokiem no parabolas, bet ir discontinuties jo nogāze, kur sawtooth sasniedz max ir vai min's.Es nesaprotu, kā lineāra filtrēšanas var darīt, bet atkārtojot, es neesmu Shure.
Ceru dzirdēt jūsu komentārus.
Laba vēlējumiem!

Jā, es zinu, ka.Un tas bija iemesls manas šaubas.

Sveicieni!

jorgito rakstīja:

Es neesmu Shure LvW.

Pirmā integation rezultāts ir sawtooth un otrā produkcija ir virkne lokiem no parabolas, bet ir discontinuties jo nogāze, kur sawtooth sasniedz max ir vai min ir.
Es nesaprotu, kā lineāra filtrēšanas var darīt, bet atkārtojot, es neesmu Shure.

Ceru dzirdēt jūsu komentārus.

Laba vēlējumiem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back