Sprieguma salīdzināšanai un shmitt sliekšņa

W

wanneng

Guest
Es tagad esmu projektēšana degital frekvences mērītājs, digitālo daļa ir pabeigta, un analog kanāls pašlaik process, un man ir dažas problēmas, ieejas signāls no 1Hz-10MHz, un man ir jādara sinusoīdu taisnstūra viļņu, bet zemāk 1kHz frekvence ir mesured Rong (pēdējie divi ciparu ir izlases, 5 ciparu kopā), bet, ja ieejas signāls ir taisnstūra vilnis, un mērījums ir tiesības, bet vilnis ir tāds pats kā ievades signāla sinusa vilni . :), Es gribu, lai uzzinātu informāciju par sprieguma salīdzinājuma un shmitt trigeri.

Paskaties digitālo vilnim no jūsu salīdzinājuma, lai redzētu, vai tas ir svārstīgas uz pārejām. Lai pievienotu hystersis jūsu salīdzinājuma shēmas, ielieciet lielu vērtību rezistors no digitālā izeja nav apgriežot analogās ieejas. Tad ievietot nelielu rezistors no ne-apgriežot analogās ieejas uz zemes. Lietot signālu man jāmēra, lai apgriežot ievadi salīdzinājuma. Gada hystersis summa ir loģika līmenis swing (piemēram, 5 V), kas reizināts ar rezistors koeficientu. Izmantojot 1 Meg un 1 k omi dos jums 5 mV. Pastāv hystersis vērtības tradeoff. Tā nosaka mazāko analogo signālu, ka jūs varat mesure. Padarot to par pārāk mazu neaizkavēs svārstības pie pārejām.

hi apskatīt National Semiconductor v / FF / v pārveidotāju un comparo tor lineāru IC produktiem app.

Tkanks, bet izlaides vilnim nav svārstīgas, bet tās seting laiks ir aptuveni 250ns, es tiešām nezinu, ko darīt tālāk?

Tas var būt nestabila avota, jūs izmantojat, lai testu. Mēģiniet mērīšanas jūsu testa oscilators ar komerciālu frekvences counter. Arī mēģināt padarīt savu zemo frekvenču avots ar kristāla oscilatoru, digitālo dalītājs, un zemas caurlaides filtru, lai padarītu produkciju sinewave.

Paldies, es novērtēšu vilnis ar komerciālu frekvenci letes, un rezultāts ir labi, ir spriegums compatator nav precīzs? Es lietoju mxl1016, un tad pievienot lm311.but precīzs nav apmierinātu savu nepieciešams. (0,01%)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back