Sprieguma pārveidotājs (turpinājums)

A

amun

Guest
hi atkal;

Es domāju, ka tas nav svarīgi, vai pāreja no AC uz DC.

Precīzs lieta, kas man ir nepieciešams, ir capacitive, pretestības shēmas, kas pārveido 220V uz 5V.Lūdzu, palīdziet man ..

paldies ..

Es domāju, ka u ir jāizmanto solis uz leju transformators un den u var izmantot capacitive-pretestības circuit zemas caurlaides filtru un hav den regulējumam u, lai izmantotu REGULATOR IC

Transformators - Nr centrs-materializēt (redzams zemāk).Meklēt 240/12, 230/12 un 220/12 transformatori.Ja jūs varat atrast 240 / 9, 230 / 9 vai 220 / 9, tas būtu naudas too.
Ja jūs izmantojat transformators ar centrāli materializēt, varat tā vietā izmantot pilnu viļņu taisngrieži (izmantojot 2 diodes tikai), centra materializēt termināls transformatora ir jūsu circuit zemes.

Taisngriezis - Bridge taisngrieža (parādīti kā 4 diodes zemāk).Jūs varat nopirkt to apaļas vai taisnstūrveida pakete ar 4 termināli (4 garš metāla tapas).

Izlīdzināšanas - Elektrolīzes kondensators izmanto izlīdzināšanas.Lielākā daļa cilvēku izmantot 2200 līdz 1000ľF, 1000ľF bet ir pietiekami labs, jo jums nav tiešām ir nepieciešams uzglabāt lielu maksu rīkot lielākas līdzstrāvas spriegumu, jūsu gadījumā 8V ir pietiekami labs.Pieņemot, ka Jūs lietojat 240 vai 230 vai 220/12 transformators.Būtu labi pievienot vēl 2 kondensatoriem līdztekus šim piemēram 1000ľF ar vērtībām 470 vai 330ľF un tad ar 0.1ľF.

Regulators - līnijas sprieguma regulators LM7805 vai LM2940 regulēt no ieejas 8V līdz izejas 5Vrms DC.Pievienot 0.1ľF kondensators paralēli 5V jaudu.

Sveiki
ja atsevišķi nav svarīgi, u var izmantot divas Cap.veidot sprieguma dalītāju.Izmantot polyster veids.
Izmantot zenner regulatora uzlabotu regulējumu.

Man ir šī shēma, un mēs testē to, ..Bet ir daudz piesardzības jums taqke.
1 - Load vienmēr ir nemainīgs.Mainās slodze var sabojāt visu pasauli.
2 - kondensators jāizmanto ir augsts spriegums.
3 - Tev ievietot lelli slodze, kas ir resisance un LED.
Beidzot tas ir jūsu pašu risku.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back