Sprieguma pārveidotājs circuit

K

kathalebm

Guest
Hi All, Es esmu strādā pie FPGA, kas var lasīt vai nu pozitīvu spriegumu vai negatīvas laikā. Tā kā es izmantot šo FPGA, lai lasītu vai nu + / - spriegums, es domāju, novirzot-ve sprieguma līdz + ve vērtību. Es nezinu, ķēdes, ka es varu izmantot to darīt. Lūdzu, var kāds man palīdzēt. Paldies jau iepriekš.

Kādi ir divas ieejas spriegumiem un to, kas ir I / O spriegumu FPGA? Keith.

Hi All, Es esmu strādā pie FPGA, kas var lasīt vai nu pozitīvu spriegumu vai negatīvas laikā.
FPGA var pieņemt tikai pozitīvas vērtības izejvielas tāpēc es pieņemu jūs raksturotu to, ko vēlaties lasīt un nevis to, ko FPGA patiesībā var izlasīt. Jums ir jāsniedz vairāk informācijas par šo spriegumu avotu, un to raksturu, šie impulsi, kas ir šo raksturlielumu sagaidāmās vērtības utt Alex

Kāda ir divas ieejas spriegumiem un to, kas ir I / O spriegumu FPGA? Keith
. Hi Keith, Paldies tik daudz par jūsu atbildi. Es lietoju Fusion 484-FPGA veikt vienkāršu paraugu ņemšanas osciloskopa novērtēt analogo signālu, ka var būt negatīvs vai pozitīvs spriegums. I / O kanāli FPGA var konfigurēt, lai izmērītu vai nu + ve vai-ve sprieguma laikā. Citas sastāvdaļas (paraugs un turiet) es esmu, izmantojot var strādāt ar 5V. Tāpēc es gribēju klipu signāla diapazonā V-5V līdz +5 un maiņu, ve sprieguma līdz + ve. Ja jums vai kādu citu ir ideja par to, kā iet par to ir ļoti laipni aicināti piedalīties. Paldies jau iepriekš. Benjamin

Es nezinu, Fusion FPGA, bet es teiktu, ka jūs vēlaties, lai samazinātu klāstu, kā arī maiņu. Tātad,-5V ievades kļūtu 0V, 0V ievadi kļūtu 2.5V un 5V ievades paliks pie 5V, piemēram,. Kaut kas līdzīgs šim [URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Operational_amplifier_applications # Differential_amplifier"] diferenciālo pastiprinātāju [/URL] Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back