Sprieguma līmenis translation

D

dspcode

Guest
Es gribu veikt jaudu, kas 3.3v cpld un to vadīt mērķa
ierīces, kas var būt dažādi sprieguma standarti --
(1/1.8/2.5/3.3/5 volti).Mērķa spriegums ir pieejams
kā ieguldījumu ķēdei.Iecirkņa vajadzībām, kas darbojas
20 MHz.Es cenšos atrast Vienkāršā ķēdei (piemēram, 1 tranzistors
Rezistoriem), kas to dara.

Esmu dzirdējis kopēju bāzi tranzistors konfigurācija, ar dažiem
pārveidojumi izpildei.Arī nekavējoties
ir ne vairāk kā 10 ns uzskatīja translator.

Visi palīdzība ir ļoti appreciated.

Redzēt Maxim Logic līmeņa Translators:
h ** p: / / para.maxim-ic.com/compare.asp? FAM = bidirtranslators & Tree = Interface & HP = Interface.cfm

Ok, es tikko mēģināja tas, un tā darbojas fine at 20Mhz (ņemot
vērā manu tranzistors, hehe sbc35)

Jūs varat izmantot vienu tranzistors un viena pretestība (kā tu teici).Es nezinu, kas jums nozīmē, kopīgi bāzes konfigurācijas, bet, izmantojot kopēju avots ir tas, ko es izdarīja.

(1v-> 5V piegādes) |
|
R
|--------- tulkots produkciju (1v-> 5V)
3.3v izejas ----- N
|
|
GNDok,
tad R bija rezistors vērtības 5k (iespējams pilnīgi atšķirīgu jums kopš mūsu tranzistori būs atkarīgs).N bija NFET, un tas ir tas.

lietām jāuztraucas par ...uz kuģa kapacitātes.Es 10pf strādāt šo vienu, un tas padara to par 100 milivoltos par pīķu apjoms pie 20Mhz.Jūs varētu domāt, ka jūs varat tikai samazināt lielumu, rezistors, lai tuvāk augšā ..., ko jūs varat, bet tad apakšā sprieguma sākas pieaug arī.Vislabāk to darīt ir panākt laimīgs vidēja un sekot ar invertoru par jauno piedāvājumu.Pēc tam visi ir laimīgi.Ja jūs saglabāt kapacitātes uz klāja zemāk 10pf šo jāstrādā naudas sodu.Hope this helps!

i veiksmīgi izmantot 74LTX541 līmenis pārveidotājs, kas ir 5Vtorerant in / outputs

Čau

skatīt arī šo saiti
Vvv paskaidroja somthing simillar
http://edaboard.com/viewtopic.php?t=107539&highlight =

Citāts:

Ok, es tikko mēģināja tas, un tā darbojas fine at 20Mhz (ņemot vērā manu tranzistors, hehe sbc35)Jūs varat izmantot vienu tranzistors un viena pretestība (kā tu teici).
Es nezinu, kas jums nozīmē, kopīgi bāzes konfigurācijas, bet, izmantojot kopēju avots ir tas, ko es izdarīja.(1v-> 5V piegādes) |

|

R

|--------- tulkots produkciju (1v-> 5V)

3.3v izejas ----- N

|

|

GNDok, tad R bija rezistors vērtības 5k (iespējams pilnīgi atšķirīgu jums kopš mūsu tranzistori būs atkarīgs).
N bija NFET, un tas ir tas.lietām jāuztraucas par ...
uz kuģa kapacitātes.
Es 10pf strādāt šo vienu, un tas padara to par 100 milivoltos par pīķu apjoms pie 20Mhz.
Jūs varētu domāt, ka jūs varat tikai samazināt lielumu, rezistors, lai tuvāk augšā ..., ko jūs varat, bet tad apakšā sprieguma sākas pieaug arī.
Vislabāk to darīt ir panākt laimīgs vidēja un sekot ar invertoru par jauno piedāvājumu.
Pēc tam visi ir laimīgi.
Ja jūs saglabāt kapacitātes uz klāja zemāk 10pf šo jāstrādā naudas sodu.
Hope this helps!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back